وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۳۱۵۳۷
زمان انتشار: ۱۱:۳۶     ۳۱ خرداد ۱۳۹۳
مهاجم تیم ملی ایران با بیان اینکه مقابل آرژانتین چیزی برای از دست دادن نداریم گفت: امیدوارم مقابل این تیم گل بزنم.

به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، رضا قوچان‌نژاد گفت: بازی سختی مقابل نیجریه داشتیم. آنها از لحاط فیزیکی قوی‌تر از ما بودند اما این مسئله نتوانست مانع عملکرد خوب ما شود.

 

وی افزود: این یک امتیاز به ما اعتماد به نفس داد و ما را از لحاظ روحی تقویت کرد. اگر چه ما دو امتیاز را از دست دادیم اما طبق برنامه عمل کردیم و از نتیجه راضی هستیم.

 

قوچان‌نژاد تاکید کرد: از لحاظ جسمی و روحی برای بازی با آرژانتین آماده‌ایم و امیدوارم در این بازی گل بزنم.

 

وی با اشاره به اینکه ایران مقابل آرژانتین چیزی برای از دست دادن ندارد، اظهار داشت: سعی می‌کنیم از این بازی لذت ببریم و طبق دستورات مربی عمل کنیم.

 

قوچان‌نژاد که یا سایت فیفا مصاحبه می‌کرد، گفت: آرژانتین یکی از تیم‌های مدعی است و فشار زیادی روی این تیم وجود دارد چیزی که درباره ما وجود ندارد. مهمترین بازی ما برابر آرژانتین است و قبل از صحبت درباره صعود از گروه باید نتیجه خوبی مقابل این تیم بگیریم.

 

تیم‌های ملی ایران و آرژانتین روز شنبه 30 خرداد ماه از ساعت 20.30 به وقت تهران به مصاف یکدیگر می‌روند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام