
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598 به نقل از جام نیوز، هفته گذشته پدر محمدرضا خانزاده به باشگاه رفت تا پس از مذاکره با علیرضا رحیمی، رضایتنامه پسرش را برای حضور دائمی در ذوبآهن اصفهان بگیرد، اما تیرش به سنگ خورد!
بنا بر گفته یک منبع نزدیک به باشگاه پرسپولیس، در پی مخالفت باشگاه ذوبآهن با حضور محسن مسلمان در پرسپولیس و تمدید قرارداد وی که نوعی دهن کجی به پرسپولیسی ها محسوب می شد، علی دایی نیز از علیرضا رحیمی خواسته محمدرضا خانزاده را به پرسپولیس برگرداند!
به نظر میرسد این برخورد باشگاه پرسپولیس به نوعی گروکشی برای کسب رضایتنامه مسلمان و کوتاه آمدن ذوبیها باشد، هر چند یحیی گلمحمدی هم روی حفظ مسلمان در اصفهان اصرار زیادی دارد.
گفتنی است روز گذشته باشگاه راه آهن نامه ای رسمی برای جذب خانزاده به باشگاه پرسپولیس فرستاده که بی جواب مانده است.
سعید آذری در این باره گفت: «ما او را میخواهیم و نامه رسمی هم برای باشگاه پرسپولیس ارسال کردیم تا آنها بعد از بررسی شرایط به ما پاسخ بدهند. اگر او به ذوبآهن بیاید قدمش به روی چشم ما، چراکه برای ما از نظر فنی و اخلاقی بازیکن ایدهآلی است.»
وی تاکید کرد: «البته بحث معاوضه هیچ بازیکنی را نداریم و محسن مسلمان را به جای او به پرسپولیس نمیدهیم اما حاضریم برای رضایتنامه خانزاده به پرسپولیس پول هم بدهیم.»