به گزارش پايگاه 598 ، محمد حسن یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: دانشجویان دانشگاههای دولتی، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی، غیردولتی، دانشجویان دانشگاه های فنی و حرفه ای در سراسر کشور می توانند وارد سامانه خدمات آموزشی، بخش میهمانی و انتقال شده و تقاضای خود را در سیستم ثبت کنند.
مدیرکل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان به آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان اشاره کرد و از متقاضیان درخواست کرد، آیین نامه مذکور را مطالعه کرده و چنانچه واجد شرایط بودند در سامانه ثبت نام کنند.
وی تاکید کرد: متقاضیان وقتی وارد سامانه شدند باید هر شرطی را که واجد آن هستند علامت گذاری کنند، پس از آن ملزم هستند مستندات تمام آنچه را که علامت گذاری کرده اند را درسامانه قرار دهند تا کارشناسان در دانشگاه مبدا و یا مقصد زمانی که مشغول بررسی درخواست ها هستند، بتوانند پاسخ دقیقی تری با توجه به مستندات موجود ارایه دهند.
یوسفی یادآورشد: دانشجویی که قصد ثبت نام در سیستم نقل و انتقال را دارد باید یک نیمسال را در دانشگاه مبدا خود تحصیل کرده و معدل کارنامه وی بالای 13 باشد تا بتواند ثبت نام کند.
وی یادآورشد: بعد از اینکه درخواست ها در سامانه ثبت شد دانشگاه های مبدا از اول خرداد تا 15 تیرماه درخواست های دانشجویان را بررسی کرده و نتایج را اعلام می کنند.
یوسفی افزود: به محض اینکه دانشگاه مبدا با درخواست دانشجویان موافقت کرد این موافقت ها در فهرست دانشگاه مقصد قرار می گیرد و دانشگاههای مقصد نیز از 15 تیر تا پایان مرداد ماه فرصت دارد درخواست هایی را که توسط دانشگاه مبدا موافقت شده را بررسی کرده و پاسخ را از طریق سامانه اعلام کند.
مدیرکل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان افزود: سال گذشته 32 هزار نفر در سامانه نقل و انتقال و میهمانی ثبت نام کردند که با تقاضای بیش از 18 هزارنفر در دانشگاه مبدا موافقت شد و دانشگاه های مقصد نیز از مجموع درخواست های موجود که توسط دانشگاه مبدا موافقت شده بود با در خواست 13 هزار 500 نفر ازدانشجویان موافقت کرد.