کد خبر: ۲۱۶۴۹۷
زمان انتشار: ۱۴:۲۳     ۲۶ فروردين ۱۳۹۳

دستگیری‌ دختری‌ بخاطر جوک‌توئیتری +عکس

یک دختر 14 ساله، در یک پیام طنز توئیتری، شرکت هواپیمایی آمریکن ایرلاینز را تهدید کرد و به همین علت بازداشت شد.
جوک نوشتن یک دختر 14 ساله هلندی در توئیتر درباره تهدید تروریستی علیه پروازهای شرکت امریکن ایرلاینز، به دستگیری او انجامید.

این دختر هلندی به طنز در توئیتر نوشته بود: «سلام امریکن ایرلاینز، من ابراهیم از افغانستان هستم. من عضو القاعده‌ام و قصد دارم در اول ژوئن کار بزرگی انجام دهم.»

دستگیری دختر 14 ساله به بهانه جوک توئیتری درباره هواپیماربایی + عکس // در حال ویرایش

اما شرکت امریکن ایرلاینز این مطلب جوک را جدی گرفت و با ارجاع موضوع به اف.بی.آی و پیگیری از پلیس هلند، کار به دستگیری این دختر کشیده شد.

این دختر پس از دستگیری اظهار داشت که صرفا شوخی کرده بود و این کار را برای آن انجام داده بود تا تعداد خوانندگان صفحه‌اش را زیاد کند و مثلا به سه هزار نفر برساند. او همچنین گفته که آن روز خسته بوده و با این کار خواسته کمی تفریح کند و فردا در مدرسه با دوستانش به موضوع بخندند.


نظرات بینندگان
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام