
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت شبکه فلسطین الیوم، تظاهرکنندگان شعارهایی همچون "شهرکنشینها از الخلیل خارج شوند"، "شهرکسازی جنایت جنگی است"، "بله به الخلیلی که خالی از شهرکنشینها باشد" و "به مبارزه علیه اشغالگری ادامه میدهیم" سر دادند.
یکی از فعالان صلح در این خصوص اظهار کرد: این تظاهرات از چند سال قبل نخستین تظاهرات با این تعداد تظاهرکننده است که شعارهای سیاسی آشکاری علیه اشغالگریها در حمایت از رنجها ساکنان مناطق اشغال شده در آن سر داده شده است که این تظاهرات آغاز جدیدی برای جنبشهای صلح ضدصهیونیستی خواهد بود.
علاوه بر این تظاهرکنندگان در شعارهایی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به صلح ستیزی و شکست مذاکرات صلح خاورمیانه متهم کردند.