وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۲۱۵۷۰۲
زمان انتشار: ۲۰:۲۴     ۲۳ فروردين ۱۳۹۳

هاشمیان امتحان ورودی دوره مربیگری پرولایسنس را با موفقیت پشت سر گذاشت.

به گزارش ایسنا، وحید هاشمیان ستاره پیشین تیم ملی فوتبال ایران با کسب نمره قبولی در امتحان ورودی دوره مربیگری پرولایسنس بوندس‌لیگا وارد عرصه جدیدی از دوران مربیگری حرفه‌ای خود شد.

به گزارش مجله اینترنتی جهان و ورزش، هاشمیان در این رابطه اظهار داشت: «سالانه درخواست‌های بسیاری برای شرکت در این کلاس از سرتاسر آلمان ارسال می‌شود. امسال مسئولان پس از بررسی درخواست‌ها و مدارک ارسالی، 61 نفر را در فهرست امتحان قرار دادند که من نیز از طریق فدراسیون فوتبال آلمان مورد تایید قرار گرفتم. این امتحان طی 3 روز به‌صورت کتبی، شفاهی و عملی برگزار شد و در نهایت 24 نفر از جمله من برای شرکت در کلاس‌های فصل 15-2014 برگزیده شدند.»

وحید در مورد مدت زمان و میزان اهمیت این کلاس‌ها افزود: «برای مربیگری در بوندس‌لیگای یک، 2 و 3 باید چنین مدرکی داشته باشید. مدت زمان برگزاری این کلاس‌ها 10 ماه است. البته دوره پرولایسنس در کشورها و کنفدراسیون‌های مختلف متفاوت بوده، اما در آلمان این کلاس بسیار جدی و مدت زمان آن از همه جای دنیا بیشتر است.»

ستاره پیشین تیم ملی در ادامه در خصوص قهرمانی تیم فوتبال فولاد خوزستان در لیگ برتر کشور گفت: «این قهرمانی را به مردم خوب خوزستان، مسئولان، کادر فنی، بازیکنان و حسین فرکی سرمربی بااخلاق، زحمتکش و بی‌ادعای فولاد، تبریک عرض می‌کنم. قهرمانی او در لیگ برتر، قهرمانی مربیان سالم فوتبال ما محسوب می‌شود. این موفقیت دریچه‌ای شد برای مربیانی که سالم کار می‌کنند و از حمایتی برخوردار نیستند. فولاد با داشتن رقبای بسیار سرسخت که هزینه‌های گزافی صرف کرده بودند، قهرمان لیگ سیزدهم شد. من این برد را به همه مربیان سالم ایران تبریک می‌گویم. حسین فرکی نشان داد که با سختکوشی و تلاش در چنین فضایی هم می‌توان کار کرد و قهرمان شد.»

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام