پیشکسوت وزنهبرداری ایران میگوید، شرایط حال حاضر وزنهبرداری همانند بحران قبل از المپیک 2000 سیدنی است و باید چند مورد در اردوی تیم ملی رعایت شود تا دیگر شاهد به وجود آمدن تنش نباشیم.
مهدی عطار اشرفی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره جلوگیری از به وجود آمدن تنشهای دوباره در وزنهبرداری اظهار کرد: بحرانی که در حال حاضر در وزنهبرداری وجود دارد همانند قبل از المپیک 2000 سیدنی است که بحران تمام وزنهبرداری را گرفت اما ایوانف از بلغارستان آمد و وزنهبردارها را جمع و جور کرد.
در حال حاضر اردوی تیم ملی برگزار شده و باید چند مورد رعایت شود تا دیگر شاهد به وجود آمدن تنش در اردوی تیم ملی نباشیم. اول این که رییس فدراسیون باید تنها ناظر باشد و در کار مربیان دخالت نکند و اختیار تام بدهد در غیر این صورت مربی فکر میکند که به دانش او اعتماد ندارند. همچنین پیش از تشکیل اردو، وزنهبردارها در مورد نفراتی که امر و نهی میکنند توجیه شوند، البته این امر و نهی کردن میتواند به صورت دوستانه باشد نه این که حتی اجازه خندیدن و موزیک گوش کردن هم به آنها داده نشود.
وی ادامه داد: در کنار تیم باید سرپرست یا مدیر تیمهای ملی وجود داشته باشد تا مشکلات را بررسی کند و در کنار وزنهبرداران باشد. از طرفی چند ریش سفید که تجربهشان را قبول دارند باید به عنوان کمیته فنی حاضر باشند؛ افرادی که ورزشکاران به حرفشان گوش میدهند تا اگر مشکلی به وجود آید آن را حل کنند. از طرفی کمیته فنی میتواند بار رییس فدراسیون را نیز سبک کند. چون رییس فدراسیون مشغلههای زیادی دارد و به تنهایی نمیتواند همه کار را انجام دهد.
عطار اشرفی با اشاره به دیسیپلین ایوانف تصریح کرد: در زمانی که ایوانف هدایت تیم ایران را بر عهده داشت، تمام وزنهبرداران از او حساب میبردند نه اینکه بترسند بلکه به دلیل شخصیت و دیسیپلینی که داشت به او ا حترام میگذاشتند. پانزوان و زارع مربیان خوبی هستند اما شرایط به گونهای است که باید در کنار آنها یک مربی خوب و اهل دانش خارجی بیاورند تا تیم را جمع و جور کند و به مربیان ایرانی نیز آموزش دهد و بعد از یکی دو سال خود این مربیان میتوانند تیم را هدایت کنند. خیلی از کشورها این کار را انجام دادهاند. البته من موافق مربی خارجی نیستم اما برای مبارزه با بحران باید این کار را انجام داد.
وی افزود: وزنهبرداران نیز نباید خارج از چارچوب خود باشند و اگر بیانضباطی یا بیحرمتی از سوی آنها رخ داد، دو، سه مرتبه تذکر دهند پس از آن مربی به سرمربی اطلاع دهد و با رییس فدراسیون جلسهای برگزار و در مورد آن تصمیم بگیرند و او را تنبیه کنند یا کمیته انضباطی در مورد آن تصمیم بگیرد. باز هم میگویم فدراسیون به ریشسفیدان باتجربهای که قبولشان دارند، نیاز دارد تا مانند زمان افشارزاده هر مشکلی به وجود آمد ریشسفیدان آن را حل و فصل کنند.