إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۲۰۸۵۰۷
زمان انتشار: ۱۰:۰۴     ۱۱ اسفند ۱۳۹۲
حالا بايد ديد كميته انضباطي براي دور شدن از اين جنجال‌ها تا اين اندازه شدت مجازات استقلالي‌ها در آراي خود كاهش داده يا در اين بين از استقلالي‌ها جانبداري كرده است؟
كمبود بازيكن در استقلال ظاهراً كميته انضباطي را هم ترسانده، به همين دليل درحاليكه كارشناسان مسايل انضباطي، مجازات مهدي رحمتي را محروميت 2 تا 6 جلسه‌اي برآورد مي‌كردند، كميته انضباطي تنها براي او 6 ميليون جريمه در نظر گرفته تا شبهات درباره اين رأي عجيب بيشتر و بيشتر شود!
واقعيت اين است كه با توجه به فحاشي سياوش اكبرپور، اگر كميته انضباطي مي‌خواست براساس قوانين و چارچوب‌هاي خود عمل كند، بايد هم رحمتي را محروم مي‌كرد و هم اكبرپور را و با اين تفاسير در اوج رقابت تيم هاي بالاي جدولي استقلال با دست هاي خالي بايد به مصاف حريفان خود برود و قطعاً صدور اين آرا حسابي جنجال برانگيز مي‌شد.
حالا بايد ديد كميته انضباطي براي دور شدن از اين جنجال‌ها تا اين اندازه شدت مجازات استقلالي‌ها در آراي خود كاهش داده يا در اين بين از استقلالي‌ها جانبداري كرده است؟
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام