وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۹۷۱۹۶
زمان انتشار: ۱۳:۲۹     ۲۳ دی ۱۳۹۲
معاون دستیار وزیرخارجه آمریکا در امور خاورنزدیک در جریان سفر خود به عراق با اعضای گروهک تروریستی منافقین در این کشور دیدار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی هابیلیان به نقل از سایت رسمی سفارت آمریکا در عراق، «برت مک‌گورک» به همراه معاون نماینده ویژه دبیرکل سازمان‌ملل در عراق و مقامات کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان از کمپ لیبرتی در بغداد بازدید کرد.
 
بر اساس بیانیه سفارت آمریکا در عراق، مک‌گورک در دیدار خود با نمایندگان ارشد منافقین بر اهتمام دولت آمریکا بر امنیت ساکنین کمپ لیبرتی تأکید کرد.
 
این مقام ارشد در وزارت خارجه آمریکا ضمن اشاره به تلاش‌های تمام‌وقت «جاناتان وینر» مشاور ارشد اسکان منافقین، بر ضرورت انتقال ساکنین کمپ لیبرتی به کشورهای ثالث در اسرع وقت تأکید ورزید.
 
گفتنی است کمیساریای عالی پناهندگان و هیئت نمایندگی سازمان ملل در عراق (یونامی) از سال ۲۰۱۱ در تلاشند تعداد قریب به ۳۲۰۰ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین در عراق را به کشورهای ثالث منتقل کنند که حاصل تمام این تلاش‌ها انتقال تنها ۳۱۱ نفر به آلبانی و آلمان بوده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام