إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۱۹۵۵۴۴
زمان انتشار: ۱۴:۳۷     ۱۷ دی ۱۳۹۲
روزنامۀ الحیات می نویسد: بحران های پدید آمدۀ اخیر ایران و ترکیه را بیشتر نیازمند به یکدیگر کرده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین این روزنامه عرب زبان چاپ انگلیس در مقاله ای به تحلیل رابطه ایران و ترکیه پرداخته و با اشاره به ناراحتی کشورهای عربی و خصوصا کشورهای خلیج فارس از مناسبات جدید اغاز شده میان ایران و غرب و از سوی دیگر بحران های پدید آمده برای ترکیه این دو کشور را نیازمند به یکدیگر معرفی کرده و نوشته است در این بین نقش ایران برای ترکیه مهمتر است. 
به نوشته این روزنامه شرایط منطقه اینگونه رقم زده است که ترکیه دوست راهبردی برای ایران باشد. الحیات نوشته است کاهش رشد اقتصادی ترکیه و شکست هایی که سیاست خارجی این کشور در زمینه های مختلف تجربه کرده تایید بر این ادعا است که ترکیه روابط مستحکم با ایران را بسیار مهم می داند. الحیات همکاری ایران و ترکیه را به نفع اقتصاد غرب و همچنین به نفع اعتدال گرایان ایران نیز می داند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام