وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۹۴۲۷
زمان انتشار: ۲۰:۲۸     ۱۵ شهريور ۱۳۹۰
استاندار البرز از رونمایی از ۳۲ طرح تحقیقاتی کشاورزی پژوهشگران موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر در کرج با حضور رئیس جمهوری خبر داد.

به گزارش 598 عیسی فرهادی در گفتگو با مهر اظهار داشت: پس از مدتها تلاش شبانه روزی محققان و دانشمندان جوان کشور در موسسه تحقیقات اصلاح نهال و بذر کشور مستقر در کرج ۳۲ طرح تحقیقاتی این موسسه به مرحله نهایی رسیده است.

وی ادامه داد: همزمان با به ثمر نشستن این طرحهای مهم تحقیقاتی بخش کشاورزی و لزوم توجه به این کار علمی ارزشمند، ۳۲ طرح فوق با حضور رئیس جمهوری در کرج رونمایی می شود.

این مسئول با بیان اینکه کشاورزی و توسعه و رونق اقتصادی کشور در گرو حمایت ازطرحهای تحقیقاتی و دانشمندان و محققان داخلی است، از حمایت جدی رئیس جمهوری از این گونه طرحها خبر داد.

وی این طرحها را شامل بهبود و اصلاح روشهای داشت و برداشت محصول، اصلاح نهال و بذر، مبارزه با آفات، افزایش برداشت محصول و نیز ترکیب ارقام جدید محصولات کشاورزی با بهره گیری ازدانش روز برشمرد.

نماینده دولت در استان البرز زمان رونمایی از این ۳۲ طرح تحقیقاتی بخش کشاورزی را روز پنجشنبه هفته جاری عنوان کرد و این مهم را افتخاری بزرگ برای استان البرز دانست.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام