کد خبر: ۱۹۰۲۹
زمان انتشار: ۱۲:۳۲     ۱۲ شهريور ۱۳۹۰
 پس از گسترده شدن موج بیداری اسلامی در کشورهای عربی و اسلامی، این رژیم اشغالگر قدس بود که روز به روز حلقه محاصره خود را تنگ تر از قبل می دید و علاوه بر ایران، عراق، سوریه ، حماس و حزب الله لبنان، این روزها باید دشمنان جدیدی چون انقلابیون مصری، لیبیایی و تونسی را نیز  در جبهه ضد صهیونیستی شاهد باشد.

به گزارش سرویس سیاسی بی باک، بعد از این پیروزیهای متوالی و نوید بخش برای جهان اسلام و ملت فلسطین، سیاستگذاران این رژیم جانی بر آن شدند تا برای نجات حکومت نامشروع خود ، به نام بیداری اسلامی، اغتشاشات و آشوبهایی را در برخی کشورهای ضد صهیونیستی براه اندازند از همین پروژه اغتشاشات مسلحانه در کشور سوریه را کلید زدند.

انتظار می رفت که دولتمردان کشورهای اسلامی و ضد استکباری بسیار زودتر از دیگران به دستهای پشت پرده اغتشاشات در سوریه پی ببرند و در مقابل این دسیسه ها اقدامی عملی و هوشمندانه انجام دهند امّا سران کشوری چون ترکیه که در سالهای اخیر رایحه امید اسلامی و نابودی صهیونیست ها را در بین مردمشان نوید داده اند در سیاستی متناقض، خواسته و یا ناخواسته در جبهه مشترک با رژیم اشغالگر قرار گرفتند و با تشدید حملات خود علیه دولت بشار اسد، به اغتشاشگران سوری و عوامل رزیم صهیونیستی، جسارت بیشتری بخشیدند.

بنابر گزارشات، پس از گذشت بیش از یک سال از حمله وحشیانه رژیم اشغالگر به ناوگان آزادی در مسیر غزه و کشته شدن چند شهروند ترک، وزیر امورخارجه ترکیه از تصمیم این کشور برای اخراج سفیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

احمد داود اوغلو دیروز اعلام کرد، ترکیه تصمیم گرفته سفیر رژیم اشغالگر را اخراج و همه توافقنامه های نظامی با این رژیم را به حال تعلیق درآورد.

اوغلو در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: در این مرحله، سطح روابط ترکیه و اسرائیل تا دبیر دوم کاهش می یابد، و همه کارمندان مافوق دبیر دوم و بویژه سفیر حداکثر تا چهارشنبه از ترکیه خارج می شوند.

اوغلو همچنین گفته بود که در صورت ادامه مخالفت رژیم اشغالگر با عذرخواهی به دلیل حمله نظامیان این رژیم به ناوگان آزادی، طرح "ب" را اجرا کرده و این رژیم را تحریم می کند.

گفتنی است که نظامیان رژیم اشغالگر 31 مه 2010 با حمله به ناوگان آزادی 9 فعال ترک را کشتند.

حال بین این اقدام ضد صهیونیستی ترکیه و حمایت این کشور از اغتشاشگران سوری که همان خواست رژیم اشغالگر قدس می باشد، تناقضی فاحش و مشهود می باشد که نشان از پیچیدگی فتنه و یا سردرگمی سیاستمداران این کشور دارد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۶:۰۲ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۰
۰
۰
سياست يك بام و دوهواي تركيه كاملا مشهود است. ژست ضد صهيونيستي ميگيرند ولي فقط دنبال منافع خودشون هستندوگرنه اصلا تركيه بعنوان يك كشور اسلامي دليلي براي روابط ديپلماتيك با رژيم اشغالگر قدس نداره تا اينكه بخواد با ژست ضد صهيونيستي سفير اين رژيم نامشروع رو اخراج كنه. اينها در صدد بازيابي سيطره حكومت عثماني بر منطقه هستند و از طرفي هم نان رو به نرخ روز ميل ميكنند و نيم نگاهي هم به منافع خودشون با اين رژيم دارند
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها