وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۸۶۴۳۳
زمان انتشار: ۲۱:۵۲     ۱۲ آذر ۱۳۹۲
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس در جواب اظهارات محمود سالارکيا گفت: من اصلاً ايشان را نمي‌شناسم و نمي‌دانم از کي به فوتبال آمده است.
محمود سالارکيا مدير حقوقي و رئيس کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس صبح امروز اظهار داشت که افشين پيرواني کليه پول خود را از باشگاه گرفته و با مصاحبه در رسانه‌ها نمي‌تواند شلوغ کاري کند از همين رو پيرواني در گفت‌وگو با فارس گفت: پرسپوليس بازي حساسي را بايد روز جمعه مقابل ذوب‌آهن انجام دهد و من به احترام آن بازي حساس فعلا حرفي نمي‌زنم.

به گزارش فارس،وي افزود: من اصلا اين آقايي را که درباره من حرف زده نمي‌شناسم که چه کسي است و کي به فوتبال آمده اما آقاي رويانيان سعي نکن اطرافيان و حقوق بگيرانت جواب من را بدهند چون من اينها را نمي‌شناسم، خودت اگر با من حرف بزني بهتر است.

پيرواني ادامه داد: شنبه جواب محکمي به رويانيان و برخي آقايان مي‌دهم تا خيلي چيزها مشخص شود. الان شرايط پرسپوليس حساس است و من فقط مي‌خواهم با سکوتم تيم پرسپوليس يک روز خوب را مقابل ذوب آهن داشته باشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام