إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۱۸۵۰۷۸
زمان انتشار: ۱۲:۳۳     ۰۶ آذر ۱۳۹۲
مهدی مهدوی کیا می گوید از اینکه جواد نکونام به عنوان بهترین بازیکن سال آسیا انتخاب نشده، واقعا ناراحت است.

به گزارش 598 به نقل از خبرنگار اعزامی خبرگزاری خبرآنلاین به مالزی؛ مهدی مهدوی کیا کاپیتان سابق تیم ملی ایران که در مراسم انتخاب برترین های سال 2013 فوتبال آسیا حضور داشت، پس از ناکامی هر 6 نامزد کشورمان در این مراسم گفت: «از اینکه هیچ جایزه ای به ایران نرسید، واقعا ناراحتم. به نظر من باید عنوان بهترین بازیکن سال آسیا به جواد نکونانم می رسید اما نمی دانم چرا این اتفاق نیفتاد.»

او ادامه داد: «حتی جایزه بهترین تیم سال هم به ایران نرسید که به هیچ عنوان اتفاق خوبی نیست. امیدوارم این ناکامی ها در سالهای آینده تکرار نشود.»

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام