وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۸۵۰۴۷
زمان انتشار: ۱۱:۴۹     ۰۶ آذر ۱۳۹۲
اخیرا نقاط مختلفی در شهر تهران تبدیل به مکانی امن برای تجمع دختران و پسران برای انجام امور خلاف شرع و عفت عمومی و همچنین مصرف مواد مخدر مانند شیشه شده است.

به گزارش 598 به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، اخیرا نقاط مختلفی در پایتخت  تبدیل به مکانی امن برای تجمع دختران و پسران برای انجام امور خلاف شرع و عفت عمومی و همچنین مصرف مواد مخدر مانند شیشه شده است.

از جمله این مناطق محوطه‌ای در شرق تهران و پشت مجموعه خارجی یکی از مراکز علمی و دانشگاهی است که پاتوق این افراد  محسوب می‌شود.

این افراد به دلایلی نظیر تردد کم و عدم روشنایی کافی محیط هایی را انتخاب می‌کنند  و همزمان با تاریکی هوا با حضور در محوطه مورد نظرشان  به انجام اموری که به آن اشاره شد می پردازند.

 انتظارمی‌رود که مسئولان اجرائی و انتظامی تصمیمی برای جلوگیری از انجام این گونه اقدامات به خصوص در اطراف مراکر آموزشی اتخاذ کنند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام