وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۸۴۱۲۹
زمان انتشار: ۱۸:۲۴     ۰۱ آذر ۱۳۹۲
علي پورکياني در مورد اينکه ايمان مبعلي اعلام کرده دوست دارد به استقلال تهران برود اما تابع تصميمات باشگاه است، عنوان کرد: مديريت باشگاه تصميم گرفته، ايمان مبعلي تا پايان امسال کنار ما باقي بماند. اين مسئله از طرف باشگاه تمام شده است و ايمان تا پايان فصل کنار ما است. پس از اتمام قرارداد او مي‌تواند باشگاه مورد نظرش را انتخاب کند. ما به توانايي اين بازيکن در حال حاضر نياز داريم.

به نقل از فارس،وي در مورد اينکه آيا استقلال خوزستان قصد جذب بازيکن جديدي را دارد، عنوان کرد: در حال حاضر فرزاد جعفري را از استقلال اهواز با قراردادي 3 و نيم ساله جذب کرديم. همچنين يکي دو بازيکن ديگر ليگ برتري مد نظر ما است که قصد داريم آنها را جذب کنيم. اين مسئله هنوز نهايي نشده است.

پورکياني در مورد اينکه آيا بازيکني ديگري از جمع ياران استقلال خوزستان جدا مي‌شود، خاطر نشان کرد: منصور نعامي، حامد محمودي و مهدي نظري از جمع ما جدا شدند و بازيکن ديگري استقلال خوزستان را ترک نخواهد کرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام