وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۸۴۱۱۱
زمان انتشار: ۱۸:۰۱     ۰۱ آذر ۱۳۹۲

هوشنگ نصیرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص ارسال مدارک 4 باشگاه ایرانی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: فرم‌های باشگاه‌های استقلال، تراکتورسازی، سپاهان و فولاد خوزستان جهت شرکت در لیگ قهرمانان آسیا موسوم به اینتری‌فرم که شامل اطلاعات کامل ورزشگاه‌های مسابقات، امکانات آنها رنگ اول و دوم لباس از روز چهارشنبه از سوی فدراسیون فوتبال به کوالالامپور مالزی ارسال شد.

وی ادامه داد: در صورت تصویب نهایی 4 سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا این 4 تیم وارد مسابقات خواهند شد و در صورتی که همان سهمیه 1+ 3باقی بماند یک تیم که فولاد خوزستان است برای مسابقات پلی‌آف ملاحظه می‌شود.

رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: فدراسیون فوتبال هم اکنون مشخصات هر 4 باشگاه ایران را که کاندیدای حضور در لیگ قهرمانان آسیا هستند ارسال کرده است و در صورتی که تغییراتی صورت نگیرد هر 4 باشگاه در رقابت‌ها شرکت خواهند کرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام