کد خبر: ۱۷۷۸۲۰
زمان انتشار: ۱۱:۰۱     ۰۹ آبان ۱۳۹۲
آخرین بررسی های انجام شده یکی از عوامل اصلی سرطانها ،مصرف زیاد مواد غذایی سوخته است.

دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: کربن در غذاهای سوخته تجزیه می‌شود و این حالت کربن باعث آزاد شدن رادیکالها در بدن می شود و در نهایت خاصیت سرطانی دارد.

وی افزود: افرادی که مستعد سرطان هستند مانند کسانی که در خانواده فرد مبتلا به سرطان دارند یا افرادی که مشکلات گوارشی دارند باید از غذاهای سوخته پرهیز کنند.

وی ادامه داد: سرطانهای دستگاه گوارش و معده شایعترین سرطانی است که بر اثر مصرف مواد غذایی سوخته ایجاد می شود.
دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد: توصیه پزشکان بر مصرف غذاهای آب پز و بخارپز شده است و حتی الامکان باید از غذاهای سرخ کرده و سوخته پرهیز شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها