بمناسبت یادواره سیامین سرداران و فرماندهان شهدای استان قم؛
دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: کربن در غذاهای سوخته تجزیه میشود و این حالت کربن باعث آزاد شدن رادیکالها در بدن می شود و در نهایت خاصیت سرطانی دارد.
وی افزود: افرادی که مستعد سرطان هستند مانند کسانی که در خانواده فرد مبتلا به سرطان دارند یا افرادی که مشکلات گوارشی دارند باید از غذاهای سوخته پرهیز کنند.
وی ادامه داد: سرطانهای دستگاه گوارش و معده شایعترین سرطانی است که بر اثر مصرف مواد غذایی سوخته ایجاد می شود.
دکتر
فرهبخش خاطرنشان کرد: توصیه پزشکان بر مصرف غذاهای آب پز و بخارپز شده است
و حتی الامکان باید از غذاهای سرخ کرده و سوخته پرهیز شود.