کد خبر: ۱۷۵۷۴
زمان انتشار: ۱۰:۳۰     ۲۴ مرداد ۱۳۹۰
بررسي‌هاي انجام‌شده نشان مي‌دهد كه وزارت خارجه آمريكا در تامين بودجه و كمك به فعاليت‌ها براي نفوذ در لايه‌هاي سانسور در كشورهاي مختلف عملكرد ضعيف‌تري نسبت به بي‌بي‌جي داشته است
به گزارش 598 به نقل از خبرنگار ديپلماسي عمومي و جنگ نرم خبرگزاري فارس، سايت "نيو ريپابليك " در مطلبي با عنوان "مقايسه فعاليت‌هاي وزارت خارجه آمريكا و بي‌بي‌جي " به قلم "مكس شلمن " مي‌نويسد: بررسي عملكرد 18 ماهه وزارت خارجه آمريكا در زمينه آزادي اينترنت نشان‌دهنده قصورها و نارسايي‌هاي جدي هم در تامين بودجه و هم در كمك به فعالان سياسي براي نفوذ در لايه‌هاي سانسور اعمال‌شده توسط حكومت‌هاي است. بي‌بي‌جي، يكي از بنگاه‌هاي دولتي مستقل آمريكا كه مسئوليت صداي آمريكا و راديو آزاد آسيا را به عهده دارد، سال‌ها تلاش كرده تا به مخاطباني كه با سانسورهاي دولتي محدود شده‌اند، دسترسي پيدا كند.

* بي‌بي‌جي در خط مقدم مبارزه براي آزادي اينترنت در چين، ايران و مكان‌هاي ديگر قرار دارد

مدت‌هاست كه اين ماموريت، بي‌بي‌جي را در خط مقدم مبارزه براي آزادي اينترنت در چين، ايران و مكان‌هاي ديگر قرار داده است. "مايكل ميهن "، يكي از اعضاي هيات مديره بي‌بي‌جي توضيح مي‌دهد كه اين بنگاه به منظور دور زدن سانسور، ميليون‌ها دلار براي خريد سرورهاي پراكسي بيشتر به منظور بهره‌وري ابزار فيلترشكن مانند "اولتراسرف " و "فريگيت " هزينه كرده است.

* دولت آمريكا براي آزادي اينترنت هزينه كافي نمي‌كند

كارشناسان بي‌بي‌جي در حالي كه از محدوديت‌هاي خود آگاهي دارند مي‌گويند كه اين ابزار بهترين گزينه موجود است. وب‌سايت راديو آزاد، صفحه‌اي را با عنوان "دور زدن انسداد اينترنت " طراحي كرده كه در آن ابزار به روز شده براي كاربران و لينك‌هايي براي ابزار فيلترشكن وجود دارد. ميهن مي‌گويد: "دولت آمريكا براي آزادي اينترنت هزينه كافي نمي‌كند و اين چندمين باري است كه اين قضيه را ناديده مي گيرد "
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها