
زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمیرسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق میکنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * *
به گزارش مهر به نقل از روزنامه الشروق مصر، جمعی از این وعاظ تقاضایی را در زمینه دیدار با "حسنی مبارک" دیکتاتور مخلوع مصر و "علاء و جمال" پسرانش در محل بازداشتشان از مقامات مصری داشته اند.
گفته می شود این واعظان مصری در نظر دارند طی ملاقات با مبارک و پسرانش آنان را به یاد خدا انداخته تا به ارتکاب جنایاتشان اعتراف کنند.
صفوت حجازی یکی از این واعظان مصری در این باره اظهارداشت: در نظر داریم طی دیدار با مبارک و پسرانش آنان را به توبه دعوت کنیم.
وی تاکید کرد: این دیدار به معنای آشتی و یا بی توجهی به خون شهدا نیست بلکه می خواهیم آنان را به یاد خدا بیاندازیم چون در جریان محاکمه آنان مشاهده کردیم که آنان احساس گناه و یا پشیمانی نمی کنند.
خاطرنشان می شود مبارک و پسرانش در نخستین جلسه محاکمه خود که هفته گذشته برگزار شد تمامی اتهاماتشان در زمینه کشتار تظاهرات کنندگان، هدر دادن اموال عمومی و قرارداد گاز با رژیم اسرائیل را با خونسردی تمام رد کردند.