إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۱۷۰۸۸۸
زمان انتشار: ۰۹:۳۶     ۱۱ مهر ۱۳۹۲
منابع پزشکی و امنیتی مصر اعلام کردند، یک دانش آموز دوره دبیرستان، شامگاه چهارشنبه، در حین درگیری مخالفان و طرفداران محمد مرسی در شهر السویس کشته شد.
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز ،این منابع افزودند، این درگیری پس از آن شروع شد که هواداران مرسی در مسیر راهپیمایی در این شهر، شعارهایی در مخالفت با ارتش سر می دادند.
براساس گفته منابع مذکور، طرفین درگیر به سوی هم تیراندازی و بمب های آتش زا شلیک می کردند.
خبرگزاری الشرق الاوسط نیز گزارش داد، عبدالله محمد عطیه (17 ساله) بر اثر اصابت گلوله جان خود را از دست داد. حزب آزادی و عدالت شاخه سیاسی جنبش اخوان السلمین نیز در بیانیه ای اعلام کرد، این مقتول از هواداران مرسی بود.
کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به قاهره سفر کرده است تا بین اخوان المسلمین و دولتی را که بعد از سرنگونی مرسی در سوم ژوئیه تشکیل شد، آشتی ایجاد کند.
از زمان برکناری محمد مرسی از قدرت، نیروهای امنیتی صدها تن از هواداران او را کشته و اعضای برجسته اخوان المسلمین را بازداشت کردند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام