کد خبر: ۱۷۰۷۴۲
زمان انتشار: ۱۹:۲۸     ۱۰ مهر ۱۳۹۲
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به توقع مقام معظم رهبری مبنی بر انتقال فضای آنالوگ به موج چهارم فناوری یعنی مجازی، گفت: ما می‌توانیم مرجع دیجیتال در حوزه تمدن اسلامی باشیم.

به گزارش 598 به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، دکتر حسن نجفی‌سولاری، رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، در مراسم تجلیل از هیئت داوران نخستین جشنواره رسانه‌های مجازی خلیج فارس و آغاز مراحل داوری جشنواره رسانه های بر خط امام رضا (ع) که عصر روز گذشته، سه شنبه، نهم مهرماه در مجتمع رسول مهر تهران  برگزار شد، با اشاره به وضعیت رسانه‌ های دیجیتال و فضای مجازی در جهان اظهار کرد: در سال 2012 رهبران غرب تصمیم می‌گیرند پشتوانه مالی خود را از حوزه طلا به اطلاعات منتقل کنند و این تصمیم گیری بسیار مهمی است و معنای خاصی می‌دهد.

وی تصریح کرد: ایران از نظر ضریب نفوذ اینترنت در منطقه اول است. این آمار نشان می‌دهد که ایرانیان گرایش بسیاری به رسانه‌های مجازی دارند.

وی بیان کرد: 50 تا 70 درصد کشور زیر پوشش فرستنده‌های دیجیتال هستند بنابر این تقریبا از نظر ابزار، تجهیزات و امکانات تولید دیجیتال از موبایل هوشمند تا دستگاه های پیشرفته ، بیشترین رتبه را در منطقه داریم.

نجفی‌سولاری اظهار کرد: 2700 موسسه در حوزه رسانه های دیجیتال داریم بنابر این، ما از نظر قوت در نظام جمهوری اسلامی کم نداریم اما تا چه اندازه این قوت و توانایی رسانه‌های مجازی استفاده کرده‌ایم، جای سؤال دارد.

وی افزود: در سال‌های گذشته که شبکه های مجازی وجود نداشت، مقام معظم رهبری در چند بند به مسئولان نظام یادآور شدند که فضای مجازی و رسانه‌های دیجیتال را در اولویت قرار دهید اما هم‌اکنون چند درصد از مقامات ، متخصصان، روشنفکران و کارشناسان اطلاعات کافی در حوزه دیجیتال دارند؟

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با اشاره به فرهنگ غنی ایران و اسلام ادامه داد: قرآن کریم، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و... از محتوای غنی برخور دارند که می‌توان این محتوا را تبدیل به دیجیتال کرد تا به مرجع جهان اسلام در حوزه دیجیتال تبدیل شویم.

نجفی سولاری اظهار کرد: آیا نمی‌توانیم مرجع دیجیتال در حوزه حدیث، فقه، اصول، اخلاق اسلامی باشیم. تمدن اسلامی تمدن کوچکی نیست، مخازن و ذخایر محتوا در این حوزه بسیار است.

وی یادآور شد: در افق 1404 تکلیف‌مان این است که در منطقه اول باشیم و از رسانه‌ها و صاحب‌نظران درخواست می‌کنم که یک پورتال مرجع ادب و زبان فارسی که از ویکی پدیای فارسی بالاتر است را معرفی کنند.

وی ادامه اداد: ما می‌توانیم در حوزه فضای مجازی بسیار قدرتمند باشیم و قدرت‌مان را به رخ بکشیم ولی تاکنون مسئولان نتوانسته اند  از مقدورات ود استفاده کنند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها