کد خبر: ۱۷۰۲۲۹
زمان انتشار: ۱۳:۵۷     ۰۹ مهر ۱۳۹۲
سایپا نیوز: مهندس مجید فهیمه امیری عضو هیئت مدیره و قائم مقام مدیرعامل مگاموتور با اعلام اینکه در زمینه کالیبراسیون ECU به توانمندی کامل رسیده ایم گفت: با وجود کارشناسان خبره و متبحر و دستگاه ها و تجهیزاتی که خریداری شده می توانیم این کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم.
به گزارش روابط عمومی مگاموتور، مهندس مجید فهیمه امیری با بر شمردن توانمندی متخصصان ایرانی در تولید قطعات حساس و حیاتی در صنعت خودروسازی کشور گفت: بهره گیری از دانش این متخصصان، عزم ملی و تلاش شبانه روزی همکاران در مگاموتور نویدبخش این است که بزودی در تولید ECU به خودکفایی خواهیم رسید.
وی در خصوص پروژه تولید قطعه ECU در ایران گفت: فکر طراحی و ساخت قطعه ECU از زمان ورود پراید انژکتوری به ایران بوجود آمد اما به دلایلی از قبیل عدم توجیه اقتصادی حمایت چندانی نشد و مورد بی مهری قرار گرفت تا شرایط تحریم باعث شد که این پروژه عملیاتی شده و به مرحله تولید دست پیدا کنیم.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر 3 سناریوی مختلف در ارتباط با تامین ECU توسط شرکت مگاموتور پیگیری می شود سناریوی اول مربوط به استفاده از دانش و تجهیزات موجود است که بتوان در کوتاهترین زمان و با حداقل ریسک، تداوم تولید را تضمین نمود که از پتانسیل همه شرکت های داخلی و همکار در بهره گیری و بکارگیری تجهیزات و دانش موجود استفاده کرده و تامین کنندگان نیز با ارتقا دانش و تجهیزات خود امکان تولید را میسر نموده اند. سناریوی دوم استفاده از دانش، تجربیات و توانمندی سایر شرکت های همکار است بگونه ای که حداقل تغییرات در سطح خودرو را (ورودی و خروجی سیستم EMS ثابت نگهداشته شده است) داشته باشیم. سناریوی سوم طراحی ECU جدید با امکانات جدید و نرم افزار متفاوت که مناسب خودروی های  پلت فرم X100 و X200 باشد که در حال طراحی است و بزودی به بهره برداری خواهد رسید. در واقع با اتخاذ سه استراتژی فوق امیدواریم که در شرایط احتمالی تداوم تحریم ها، توقف تولید از بابت این قطعات را نداشته باشیم.
قائم مقام مدیرعامل مگاموتور با اشاره به مشکلاتی که در این پروژه وجود داشت گفت: علیرغم وجود سختی ها و مشکلاتی که در طول یکسال گذشته وجود داشته با عزم و اراده کارشناسان و مهندسان ایرانی توانستیم بسیاری از قطعات مهم و اصلی در خودروسازی را در مگاموتور داخلی سازی کنیم و خود کفا و بی نیاز از شرکت های خارجی شویم و در حال حرکت به سمت بومی سازی دانش مذکور باشیم. در این زمینه به جرات می توان گفت دانش ساخت سنسورها و EMS اکنون در داخل کشور ایجاد شده است و براحتی می توانیم هر آنچه که بخواهیم را جایگزین کنیم. بگونه ای که قطعاتی که اکنون ما تولید می کنیم قابلیت جایگزینی برندهای معروف دنیا را دارا هستند.
وی همچنین افزود: این تحریم ها فرصتی بود تا استعداد جوانان ایران شکوفا شده و توانایی خود را به دنیا ثابت کنیم و امیدوارم اگر روزی این تحریم ها برداشته شد، نه تنها پروژه ها را رها نکرده بلکه با قوت بیشتر ادامه دهیم تا در آینده نزدیک شاهد خودکفایی و صادرات این محصولات باشیم.
در پایان گفتنی است: ECU یک میکرو کامپیوتر کوچک است که نرم افزار پیچیده ای مبتنی بر الگوریتم های کنترل قوای محرکه در آن پیاده سازی شده است که می تواند به کمک اطلاعاتی که به صورت زنده و همزمان از سنسور های وابسته می گیرد با تعیین شرایط لحظه ای موتور به یک سری عمل کننده نصب شده بر روی موتور فرمان دهد تا از این طریق، زمان و مدت پاشش سوخت و زمان جرقه را به منظور فراهم سازی شرایط مناسب برای ایجاد احتراق و عملکرد بهینه موتور از جهت مصرف سوخت، قدرت و استانداردهای آلایندگی برای خودروها فراهم سازد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها