به گزارش سرویس سیاسی
پایگاه 598، «مردم باید به صندوقهای رای اعتماد داشته باشند، این اصلیترین نیاز جامعه در سال انتخابات است.» این جملات از سوی احمد شیرزاد عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت بیان شده است. این جملات در حالی بیان شده است که امسال سالی حساس در عرصه سیاسی و فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی کشور است و به نوعی به سال انتخابات معروف شده است.
وی در مصاحبه روز گذشته خود بر مساله حضور اصلاح طلبان در انتخابات آتی مجلس تاکید کرده و بر لزوم توجه مدیران ومسوولان فعلی به خواسته های محمد خاتمی تاکید کرده و آن را کف خواسته های اصلاح طلبان برای شفاف سازی صحنه حضور مردمی در سرنوشت کشور عنوان کرده است.
روی این سخن به طور کاملا واضح با مسوولان عالی کشور و برگزار کنندگان انتخابات است که به نوعی سعی کرده است با تفهیم این مطلب به مردم که انتخابات گذشته ریاست جمهوری به نوعی اعتماد مردم را به پروسه و جریان رای گیری و و سلامت انتخابات از بین برده است بر لزوم برگرداندن این اعتماد به مردم تاکید نموده است.
با اینکه در کل، سخنان شیرزاد رنگ و بوی منطقی دارد و بر لزوم تلاش گروه های سیاسی برای حضور مثبت و فعال در انتخابات، تاکید ورزیده است ولی چالشی مهم در سخنان وی، وجود دارد که تمام مباحث ارایه شده از سوی وی را تحت الشعاع قرار می دهد و آن مساله، بر سوق دادن افکار عمومی بر علیه انتخابات سالم در کشور است.
مهم ترین محور مانورهای اصلاح طلبان برای برهم زدن نظم عمومی و ایجاد چند دستگی در میان مردم و ایجاد فضای ناامن فکری و ذهنی در اجتماع و همچنین غبارآلود کردن چهره حقیقت، تاکید بر عدم سالم بودن انتخابات ریاست جمهوری، پس از شکست سنگین در عرصه انتخابات بود.
این شکست به حدی سهمگین و غیر قابل باور بود که آنها برای بقا و ماندن در عرصه سیاسی کشور، چاره ای جز زیر سوال بردن انتخاباتی که مقام معظم رهبری ضمانت سلامت آن را به طور ضمنی داده اند، نیافتند.
تاکید دوباره یکی از فعالان سیاسی اصلاح طلب، بر برگرداندن اعتماد دوباره برای شرکت حداکثری در انتخابات، همان چیزی است که در دو سال اخیر، از سوی سران اصلاح طلب و اپوزوسیون داخل و خارج کشور مطرح می شود. به طور قطع تاکید و تلاش اصلاح طلبان بر عدم برگزاری انتخابات سالم در کشور اگر چه به طور مقطعی و در برخی جهات توانست، عده ای را با آنان همراه کند و از این راه مسیر مناسبی برای ضربه زدن به نظام پیدا کردند ولی به طور قطع این سیاست در آینده به موجودیت آنها در عرصه سیاسی کشور، ضربات جبران ناپذیری وارد می کند چرا که انتخابات از بدیهات نظام مردم سالاری دینی است و اگر قرار باشد که این انتخابات زیر سوال برود،خود آنها نیز در مقاطع مختلف و مربوط به انتخابات، صدمات فراوانی از ایجاد حس بی اعتمادی به مردم، متحمل می شوند