وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۶۳۵۷۵
زمان انتشار: ۲۰:۰۷     ۱۷ شهريور ۱۳۹۲
سخنگوی جنبش حماس وجود تظاهرات در غزه علیه دولت را رد و تاکید کرد که جنبش «تمرد» یک توهم است و هدف از آن شکستن مقاومت است.

به گزارش 598،  خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری سما، «سامی ابوزهری» گفت آنچه که درباره جنبش تمرد در نوار غزه گفته می‌شود، توهم و تلاشی بی‌نتیجه برای منزوی کردن حماس و شکستن ابهت مقاومت است.

وی اظهار داشت: آنچه در غزه وجود دارد، ملتی است که برنامه آزادی‌سازی سرزمین فلسطین را دارد، در غزه دولتی است که به دنبال ارائه خدمت به مردم است و طرح مقاومت را دارد و وضعیت غزه نیز همانند هیچ کشور دیگری نیست و آنچه درباره تظاهرات‌ها در گوشه و کنار غزه گفته می‌شود، صحت ندارد.

وی افزود که هیچ چیزی به نام جنبش تمرد در غزه وجود ندارد و برخی طرف‌ها در داخل جنبش فتح سعی دارند با این قبیل تبلیغات بار دیگر هرج و مرج و ناامنی در غزه ایجاد کنند و در سایه اتحاد ملت فلسطین درباره طرح مقاومت، این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد و ملت ما هرگز بازگشت دوباره ناامنی را نمی‌پذیرد.

ابوزهری در بخش دیگری از اظهاراتش تاکید کرد که تلاش‌های آشتی شکست نخورده است اما یک طرفی هست که نمی‌تواند توافقات آشتی را اجرایی نماید.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام
Statcounter