
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598، حسین فرحبخش کارگردان و تهیه کننده سینما در گفت و گو با «آوینی فیلم» گفت:جنتی وزیر ارشاد دولت یازدهم با توجه به شناخت قبلی که از ایشان دارم شخصی اعتدال را دنبال می کنند و در جلساتی که با جنتی داشته ایم این موضوع دیده شده است و امیدواریم خدایی نکرده رانت خواران سی ساله سینما نتوانند تاثیری در روند مدیریت وزیر ارشاد گذاشته و در کل بنده انتخاب ایشان و مدیریت ایشان را مثبت ارزیابی میکنم.
فرحبخش در ادامه رئیس سازمان را نیز مورد بررسی قرار داد و گفت: از ایوبی شناخت درستی ندارم و اطلاعات بنده در حد بیوگرافی ایشان است ولی در گفت و گو با دوستان به این نتیجه رسیده ایم که ایشان نیز فردی معتدل و باسواد و فرهنگی هستند و طبق شنیده ها ایشان به دنبال یک صدایی هستند و گوشی برای شنیدن دارند و انتخاب ایشان را به فال نیک می گیریم.
کارگردان و تهیه کننده سینما در ادامه گفت: البته باید منتظر بود وانتخاب های بعدی این وزارتخانه را دید، انتصاب های بعدی وزارت ارشاد در آینده بسیار مهم تر و تاثیرگذار تر از انتخاب رئیس سازمان سینمایی است زیرا دو عنصر مهم ، معاون آثار و معاون فعالیت های هنری بسیار حساس تر هستند و این دو مدیر حتی نقشی پررنگ تر از وزیر ارشاد دارند.انتخاب این دو باید با هوشیاری باشد و کسانی باید مدنظر قرار گیرند که سابقه فعالیت در دولت های قبل را نداشته و از اعضای خانه سینمایی منحله نیز نباشند.
جنتی روز گذشته در افتتاحیه موزه موسیقی از مشورت با خاتمی ابراز رضایت کرد و گفت: امیدوارم ادامهدهنده خوبی برای راهی باشیم که آقای خاتمی آن را شروع کرد و قبل از اینکه رأی اعتماد بگیرم، از نظرات ایشان استفاده کردهام.
حسین فرحبخش در پاسخ به ابهام خبرنگار «آوینی فیلم» در مورد صحبت های روز گذشته وزیر ارشاد گفت:
منظور جنتی مشخص نیست و جنبه های مختلفی دارد.اگر منظور وزیر ارشاد زمانی بود که خاتمی وزیر ارشاد بوده است که باید بگم ننگین ترین دوران فرهنگی کشور بوده است و اگر منظور ایشان زمانی است که سیف الله داد معاون امور سینمایی بوده است این دوران بسیار درخشان بوده و ما با تمام قوا از او حمایت میکنیم. سیف الله داد در زمان مدیریت خود در برابر رانت خواری ها ایستاد و مدیری سالم و بدور از رانت بود. اتفاقی که سیف الله داد را جاودانه کرد ایستادگی در برابر رانت خواران و مدیریت صحیح او بود.
وی افزود:چهارساله دوم ریاست جمهوری خاتمی بدترین دوران برای سینمای کشور بود و رخ دادن آن امری بعید است و بدنه سینما از آن جلوگیری می کند.
حسین فرحبخش در پایان ادامه راه خانه سینما را در مسیر قانون تلقی کرد و گفت: خانه سینما باید طبق قانون عمل کند و طبق بیانیه ای که در تاریخ 13 تیر با حضور هئیت مدیره جدید و مدیر سابق سینما برگزار شد باید رفتار شود و اگر خانه سینمای منحل شده قصد ادامه حیات دارد باید قانونی شود وگرنه فعالیت آنها غیر قانونی بوده و بدنه سینما در مقابل انها ایستادگی می کند.