به گزارش 598 به نقل از تسنیم، حسن رحمانی شامگاه سهشنبه در جمع مردم بادرود با بیان اینکه مساجد و ائمه جماعات از بدو ظهور اسلام در نشر معارف اسلامی و استحکام حکومت اسلامی بسیار نقش آفرین بودهاند، اظهار کرد: در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، شاهد تأثیر شگرف مساجد در معرفی انقلاب اسلامی و ساماندهی نیروها به ویژه بسیج مردمی و نشر و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بودیم تا جایی که هسته اولیه حکومت اسلامی در مسجد پیریزی شده بود.
وی افزود: در صدر اسلام زمانی که رسول اکرم (ص) از مکه به مدینه هجرت کردند، با همکاری مهاجرین و انصار مسجد قبا را بنا نهادند و عملاً با احداث این مسجد، بنیان حکومت اسلامی شکل گرفت؛ حضور رسول خدا(ص) در مسجد و رسیدگی به امور مردم در کنار برگزاری نماز و عبادت، جلوه خاصی به مسجد بخشید.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج سید الشهدای بادرود تصریح کرد: زمانی که نقش مساجد در شناسایی و اعزام نیروهای مستعد پررنگتر شد، جوانان عاشق جبهه حضور مؤثری در پایگاه های بسیج یافتند و هر یک با ارائه توانمندیهای رزمی و تخصصی، آمادگی خود را برای حضور در جبهه های نبرد اعلام داشتند.
وی گفت: از نکات قابل توجه این است که نیروهای رزمنده به هنگام اعزام، به اعضای خانواده خود سفارش میکردند که جای خالی آنها را در مسجد و پایگاه بسیج پر کنند و شهدا نیز در وصیتنامههای خود سفارش امام خمینی(ره) را درباره مسجد به خانوادهها و بستگان خود گوشزد می کردند که مسجد سنگر است و سنگرها را حفظ کنید.
رحمانی بسیج را به عنوان یک پایگاه مهم و اثرگذار در اشاعه اسلام و ترویج اهداف انقلاب اسلامی دانسته و بیان کرد: هر مسجد نیز باید با مجهز شدن به سیستمهای کامپیوتری و اینترنت، میتواند پایگاهی بزرگ برای تبلیغ دین و معرفی اسلام به جهانیان و افشای جنایات کشورهای آمریکا واسرائیل باشد.
وی شکل گیری بسیج در مساجد را یکی از عوامل رونق این پایگاه دینی دانست و خاطرنشان کرد: مسجد و بسیج هر دو کارکردهای بسیاری دارند و مکمل یکدیگر هستند، از این رو بین مسجد و بسیج باید تعامل و همکاری وجود داشته باشد و اهمیت کار و فعالیت بسیج در نظر گرفته شود
فرمانده حوزه مقاومت بسیج سید الشهدا بادرود اضافه کرد: اهمیت حضور بسیج در مسجد در مقاطع بحرانی همچون فتنه 88 بر همگان نمایان شد و در حال حاضر پایگاه مساجد باید به پایگاه امر به معروف و نهی از منکر، گسترش عفاف و حجاب تبدیل شود و از این طریق به سالم سازی جامعه کمک کند.
وی از مساجد به عنوان پایگاه معنوی برای اقشار مختلف جامعه یاد کرد و اضافه کرد: زنان و مردان، نوجوانان و جوانان در مسجد، به ویژه در پایگاه های بسیج مساجد باید به دنبال نقش تاثیرگذار در اصلاح دائمی وضعیت جامعه به سوی اهداف متعالی باشند همه آحاد جامعه باید برای خود نقشی تاثیرگذار و فعال تعریف و در راستای آن نقش برنامه ریزی کنند.
رحمانی گفت: پایگاه بسیج هر مسجد و نیز هیئت مدیره مساجد باید به اتاقهای فکر برای برنامه ریزی به سوی اهداف نظام تبدیل شوند.