به گزارش واحد مرکزی خبر ، حکیم جوادی افزود: اجرای این طرح پنج ساله است، اما تلاش خواهیم کرد تا کمتر از دو سال دیگر در برنامه های کلان مانند شبکه علمی کشور، آی پی نسخه شش پیاده سازی شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به اینکه ظرفیت آدرس های اینترنتی در آی پی نسخه چهار کامل شده است، گفت: در دهه 70 و 80 آی پی نسخه چهار پاسخگوی بیش از چهار میلیارد و 300 میلیون آدرس اینترنتی کاربران بود، اما امروزه شش میلیارد و 600 میلیون کاربر در دنیا داریم.
حکیم جوادی افزود: دنیا و شرکت های بزرگ فناوری اطلاعات به سمت آی پی نسخه شش حرکت می کنند، بنابراین کسی می خواهد در دنیای سرویس های خدمات الکترونیک و بازارهای جدید بماند، باید خود را در این آی پی فعال کند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: به همین منظور، گروه ضربت و شورای راهبردی برای مهاجرت از پروتکل اینترنتی نسخه چهار به نسخه شش تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه قرار نیست در این مهاجرت، وقفه ای در خدمات الکترونیک ایجاد شود، افزود: در کشورهای ژاپن، امریکا، چین، کره جنوبی و اتحادیه اروپا این طرح گذر با همکاری نزدیک دولت اجرا شده است.
حکیم جوادی گفت: در ایران هم با حمایت دولت، همه اپراتورها برنامه مهاجرت از پروتکل اینترنتی نسخه چهار به نسخه شش را اجرا می کنند.