وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۴۶۶۷۰
زمان انتشار: ۲۰:۴۰     ۱۶ تير ۱۳۹۲
شمار زیادی از فعالان سیاسی مصر در مقابل کنسولگری آمریکا در اسکندریه تظاهرات کردند و با به آتش کشیدن پرچم این کشور، خواستار اخراج سفیر آمریکا از قاهره شدند.

به گزارش 598،  خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه الجزایری النهار الجدید، فعالان سیاسی مصری که عمدتا از گروه‌های لیبرال و چپ‌گرا بودند عصر شنبه با تظاهرات در مقابل کنسولگری آمریکا در اسکندریه، پرچم این کشور را به آتش کشیدند و پرچم‌ مصر و پلاکاردهایی در حمایت از اقدام اخیر ارتش برافراشتند.

تظاهر کنندگان همچنین شعارهایی علیه اخون المسلمین سر دادند و با محکوم کردن "حمایت آمریکا از اخوان المسلمین"، خواهان قطع روابط واشنگتن و قاهره و اخراج آن پاترسون، سفیر آمریکا در مصر شدند.

تظاهر کنندگان در این تظاهرات با سردادن شعارهایی از سیاست‌های آمریکا در خاورمیانه به ویژه سیاست‌های این کشور در قبال مصر به شدت انتقاد کردند.

در همین راستا، فرماندهی نیروهای امنیتی شهر اسکندریه مصر، برای حفظ امنیت کنسولگری آمریکا تدابیر امنیتی شدیدی اتخاذ و نیروهای ویژه خود وابسته به فرماندهی امنیت مرکزی را در محوطه کنسولگری مستقر کرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام