حجتالاسلام محمد باقری نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: موضوع افراط و تفریط و اعتدال بهعنوان یک بحث ارزشی و اخلاقی مطرح میشود و در موضوعات سیاسی و اقتصادی جایگاه ویژهای دارد.
وی ادامه داد: در دولت هاشمی رفسنجانی بهدلیل جنگ مسائلی پیش آمد که مسائل اقتصادی و زیربنایی اهمیت بیشتری پیدا کرد. در نتیجه مسائل سیاسی و آزادی برای مردم کمرنگ بود و کشور ما بعد از جنگ به کشور ویرانهای تبدیل شده بود و کسی که میخواست رئیس جمهور شود، باید مسائل اقتصادی و زیربنایی را مطرح میکرد و این نیز موضوع طبیعی بود که رئیس جمهور این مسائل را پیگیری کند.
نماینده مردم بناب در مجلس با بیان "من قبول ندارم که دوران احمدینژاد دوران اصولگرایی معتدل باشد" افزود: در دوران اصلاحات و دولتهای نهم و دهم افراط و تفریطهایی وجود داشت که دولت یازدهم باید از این افراط و تفریطها دور باشد.
حجتالاسلام باقری گفت: در دوران اصلاحات فقط بحثهای سیاسی مطرح شد و تنها موضوع توسعه سیاسی موضوع اصلی محسوب میشد. هرچند که گفته میشد بدون توسعه سیاسی به توسعه اجتماعی و اقتصادی نمیرسیم، ولی این موضوع را پررنگ و در موضوع توسعه سیاسی افراط کردند، لذا توسعه نامتوازن در آن دوره مطرح شد که با مشکل مواجه شدند. اصلاح طلبان در آن زمان موضوع آزادی را مطرح کردند و از موضوعات زیربنایی و اقتصادی مردم غافل شدند.
نماینده مردم بناب در مجلس ادامه داد: موضوع عدالت در این دوره مطرح شد، ولی آنها به آن چیزی که نرسیدند، عدالت بود. احمدینژاد موضوع عدالت را بهعنوان شعار خود مطرح میکرد که در این خصوص اگر به روستاها نگاه کنیم، از عدالت خبری نیست. دولت 45 هزار و 500 تومان را پرداخت کرد، ولی آیا با این پول عدالت در جامعه ایجاد شد؟
حجتالاسلام باقری در ادامه با بیان "استکبار و استعمارستیزی در روح انقلاب ما وجود دارد" تأکید کرد: اینکه مطرح شد دولت احمدینژاد میخواهد یکباره آمریکا و اسرائیل را به چالش بکشاند یا نابود کند، تندروی بود و این افراط و تفریط با روح انقلاب ما سازگاری نداشت. در نتیجه این بحثها هزینههایی ایجاد شد که در این 34 سال این هزینهها به کشور تحمیل نشده بود.