
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، هیئتی به نمایندگی از حجتالاسلام والمسلمین روحانی رئیس جمهور منتخب امروز با حضور در قم و دفاتر مراجع تقلید و علما با آنها دیدار و گفتوگو میکند.
نخستین دیدار این هیئت با آیتالله حسین نوری همدانی بود که ظهر امروز صورت گرفت و حجتالاسلام والمسلمین محمد حسن اختری دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) و حجتالاسلام والمسلمین سید محمود علوی عضو مجلس خبرگان رهبری ضمن ارائه سلام و تحیت رئیس جمهور منتخب به آیتالله نوری همدانی خواستار استفاده از رهنمودهای این مرجع تقلید شدند.
آیتالله نوری همدانی نیز در این دیدار با اشاره به اقبال مجدد مردم به روحانیت در جایگاه ریاست جمهوری اظهار کرد: اولویت دولت آینده حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم است.
قرار است این هیئت عصر امروز با آیات عظام موسوی اردبیلی و مکارم شیرازی هم دیدار و گفتوگو داشته باشد.