إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۱۴۱۰۹۷
زمان انتشار: ۱۹:۰۰     ۲۶ خرداد ۱۳۹۲
مدافع منچستريونايتد اعلام کرد براي نجات دادن فوتبال باشگاهي خود از تيم ملي کناره‌گيري کرده است.
ريو فرديناند 34 ساله ماه گذشته ميلادي خود را از فوتبال ملي بازنشسته کرد تا بيشتر به بازي در باشگاهش بپردازد.

به نقل از فارس، فرديناند در اين مورد به ساندي سان گفت: دو راه داشتم. مي‌توانستم دو يا سه سال ديگر به فوتبالم ادامه دهم و يا اينکه چهار بازي براي انگليس انجام داده و يک سال ديگر به فوتبالم خاتمه دهم. اين خيلي بد بود. نمي‌توانستم آمادگي بدني‌ام را فداي چند بازي براي تيم ملي انگليس کنم.

وي در ادامه افزود: اين بدترين کاري بود که مي‌توانستم در حق يونايتد کنم. آنها در طول دوراني که در اولدترافورد بودم همواره من را پشتيباني کردند. اگر با تمام آمادگي بدني براي آنها بازي نمي‌کردم، دين خودم را به آنها ادا نکرده بودم. بازيکني هستم که همواره دوست دارم در خدمت تيمم باشم.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام