
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری فارس، کارلوس کیروش در حضور رئیس جمهور و در تمرین تیم ملی ایران خطاب به احمدی نژاد گفت: مرتبه قبلی که شما آمدید، به پیروزی رسیدیم. از حمایتتان تشکر میکنم.
بازیکنان خیلی زیاد تلاش کردند و با انگیزه و اشتیاق مسابقه دادند و پیروز شدند. اکنون خود را برای مسابقه بعدی آماده میکنند. امیدوارم به پیروزی دیگری مقابل لبنان برسیم. اطمینان زیادی دارم که مقابل کره جنوبی کار را تمام میکنیم و به جام جهانی میرویم.
وی ادامه داد: در حال حاضر حضور در پلی آف جام جهانی قطعی است اما این برای ما کافی نیست. باید مستقیم به جام جهانی برویم و از شما هم برای حضور در تمرین تشکر میکنم.