جام خانواده:
مشکل نفخ و گاز معده جزو مشکلاتی است که خیلیها را آزاد میدهد. اما خوشبختانه همیشه غذاهایی وجود دارد که به رفع این مشکل کمک میکند. در این مقالهی کوتاه چند مادهی غذایی مفید و چند مادهی غذایی مضر را برای مقابله با این مشکل معرفی میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد غذایی مفید: ادویه ها
رزماری، برگ بو و زنجبیل باعث کاهش قندهای غیر قابل هضم خانوادهی کلمها و
سبزیجات غده ای و لوبیاها میشود. اگر قصد مصرف این قبیل مواد غذایی نفخ
آور را دارید موقع پخت آنها، این ادویه ها را اضافه کنید تا نفخ و گاز
معده را کاهش دهد.
مواد غذایی مضر: مارچوبه و کلمها
مارچوبه، کلم، بروکلی، کلم بروکسل و کلمهای دیگر حاوی قندهای غیرقابل
هضمی هستند که باعث تولید گاز معده میشوند. از مصرف این مواد غذایی با
مواد غذایی چرب خودداری کنید چون باعث کندتر شدن هضم آنها میشود و مشکل
را چند برابر میکنند.
مواد غذایی مضر: حبوبات
حبوبات سابقهی بدی در تولید گاز معده دارند. این شهرت بد به دلیل داشتن
قندهای غیر قابل هضم است (مانند کلمها). میزان مصرف این مواد غذایی را
کاهش دهید. قبل از پخت نخود و لوبیا حداقل 8 ساعت آنها را در آب بخیسانید و
اگر میخواهید از کنسرو استفاده کنید قبل از مصرف، محتویات کنسرو را آب
بکشید.
مارچوبه، کلم، بروکلی، کلم بروکسل و کلمهای دیگر حاوی قندهای غیرقابل
هضمی هستند که باعث تولید گاز معده میشوند. از مصرف این مواد غذایی
با مواد غذایی چرب خودداری کنید چون باعث کندتر شدن هضم آنها میشود
مواد غذایی مفید: ماست