کد خبر: ۱۳۲۹۳۵
زمان انتشار: ۱۸:۵۵     ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲

اولین بیانیه انتخاباتی هاشمی رفسنجانی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با صدور اولین بیانیه انتخاباتی خود اعلام کرد: آنگونه که یک سرباز در دفاع از آرمان‌هایش جانش را در طبق اخلاص می‌نهد، آبرو و اعتبارم را برای اسلام، انقلاب و مردم و اعتلای میهن به دست می‌گیرم
به گزارش 598، اکبر هاشمی رفسنجانی در نخستین اقدام انتخاباتی خود بیانیه‌ای درباره انتخابات ریاست جمهوری صادر کرد.

متن این بیانیه، به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

مردم فهیم، وفادار و قدرشناس ایران اسلامی

پس از گذشت ماه‌ها رایزنی با شخصیت‌های حقیقی و حقوقی و به پاس قدردانی و احترام به توصیه‌های ضمنی یا مستقیم برخی مراجع عالی‌قدر و یا درخواست فضلا، علمای حوزه‌های علمیه، ائمه جمعه و جماعات، دانشگاهیان، دانشجویان، صنعتگران، تولیدکنندگان، کارگران، کشاورزان، نویسندگان، هنرمندان، ورزشکاران، صنوف مختلف، احزاب، گروه‌های متعدد و به‌ویژه خانواده‌های مکرم شهدا، ایثارگران و با ایمان کامل به نقش بی‌بدیل آحاد مردم خونگرم و صمیمی در تعیین سرنوشت کشور، خود را برای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری، در معرض رأی و نظر شما قرار می‌دهم تا در این برهه حساس از تاریخ کشور که مشکلات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به ادلّه‌ای که بر شما مخفی نیست، زمینه تأثیر تهدیدها و تحریم‌های خارجی را هموار کرده است، یک‌بار دیگر به وظیفه و تکلیف انقلابی و تاریخی خویش عمل کرده باشم و نیز با ایجاد رقابتی سالم و مؤثر، شرایط تحقق حماسه سیاسی و اقتصادی مورد تأکید رهبری معظم انقلاب فراهم آید.

عزم پاسخ قاطع به ادعاهای کذب و القای ناکارآمدی نظام اسلامی، ضرورت ایجاد اتحاد، اعتماد و قابلیت جمع کردن همه سلایق و طیف‌های داخل خانواده نظام و انقلاب اسلامی و مدیران دلسوز و با تجربه کشور را می‌طلبد که بعضاً به دلیل برخوردهای تنگ‌نظرانه و افراطی، در حال حاضر، کم‌کار، منزوی یا خانه‌نشین شده‌‌اند، ایجاد اعتدال و استفاده از همه قابلیت‌های مدیران مجرب از طیف‌های مختلف، مرا نیز مانند سایر دلسوزان نظام بر آن داشت تا با توجه به شرایط داخلی و تهدیدات و تحریم‌های خارجی، برای رفع تدریجی معضلات و مشکلات عدیده کشور، به مدد شما مردم وفادار، پا به عرصه خدمتگزاری بگذارم تا انشاءالله، دست در دست هم دهیم به مهر/ میهن خویش را کنیم آباد.

برای اینجانب، اعتلای ایران اسلامی و تقویت مکتب اهل بیت (ع) بسیار مهم‌تر از آنست که برای انجام وظیفه و تکلیف خویش به تعریف و تمجید اختلاف‌برانگیز دشمنان دانا و تهدید، تحدید، بداخلاقی و تخریب دوستان نادان توجه نمایم؛ آنگونه که یک سرباز در دفاع از آرمان‌هایش، جانش را در طبق اخلاص می‌نهد، من نیز آبرو و اعتبارم را که در طول نیم قرن گذشته از انقلاب اسلامی و مردم گرفته‌ام برای اسلام، انقلاب و مردم و اعتلای میهن به دست می‌گیرم و با تأکید بر اعتدال علوی که چپ و راست، افراط و تفریط را ضلالت و گمراهی می‌داند، پا به میدانی ‌گذارم که قبلاً در سال‌های پس از جنگ 8 ساله حزب بعث علیه ایران که نتیجه آن ویرانی 5 استان کشور و نابودی زیرساخت‌ها و امکانات بود، تجربه کرده بودم. سال‌هایی که به دلیل وجود همدلی، اتحاد و اعتماد در جامعه و به کمک شما مردم فهیم و قدرشناس، به تدریج رکود اقتصادی، دلسردی‌های اجتماعی، ویرانی‌های زیرساخت‌ها و تولید، کسر بودجه، بیکاری و مشکل کسب و کار، از کشور رخت بربست و ایران عزیز به دست شما مردم و استفاده از مدیران لایق، دلسوز و معتدل از همه طیف‌ها و سلایق سیاسی، به رشد و بالندگی رسید و در عرصه بین‌المللی و سیاست خارجی نیز، با تنش‌زدایی، ایجاد تعامل و گفت‌وگوهای سازنده و شفاف براساس احترام و حفظ عزت و کرامت، حقانیت سیاسی کشور را هم به اثبات رساندیم.

اکنون، با توکل بر خدا و با حضور شما مردم در انتخابات، مطمئنم، فصلی تازه و سرشار از امید در تاریخ معاصر ایران با خلق حماسه رقم خواهد خورد که همه ایرانیان با قومیت‌ها، زبان‌ها، مذاهب و ادیان و حتی سلایق مختلف سیاسی، برای سربلندی خود، میهن عزیز و نسل‌های آینده تلاش خواهند کرد. انشاءالله
نظرات بینندگان
انتشاریافته:۳۰
در انتظار بررسی: ۰
ارسال نظرات
سعيد
Germany
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۳۱۷
۶۳۲
انشاالله دراين راه موفق باشيدوبارديگرارامش وثبات اقتصادي به كشور بازگردد.
پاسخ
ااا
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
جک نگو بابا ثبات اقتصادی یعنی تورم 49 درصدی؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
ان شاءالله بار دیگر شکست سختی متحمل می شوند تا آبروی نداشته شان بیش از پیش از بین برود
نکته بین
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
مثل تورم 51 درصدی دولت سابقش؟؟
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۲۰۱
۵۱۶
من هم به نوبه خودم آرزوي موفقيت و پيروزي را براي جناب آقاي رفسنجاني دارم اميدوارم پيروز شود
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
آخه پیر مرد 80 ساله رو چه به ریاست جمهوری !!!
ایشون فکر نکنم به چهار سال دیگه هم برسه !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
درود بر هاشمی مرد سازنگی
پاسخ
hadie
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
انشاالله جواب مردم را دریافت خواهید کرد . و جواب سرکده فتنه را خواهند داد . و انشا الله مملکت از شر شما و خانواده تان راحت خواهند شد
پاسخ
محمدحسینی
United States of America
۲۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
همیشه سخنران!! خوبی بوده است...جمع کردن همه نیروهای انقلاب؟!! اگر احمدی نژاد این کار را نکرد هاشمی هم نخواهد کرد چنان که در همان سال های سیاه اختناق حکومت هاشمی دیدیم.
پاسخ
محمدحسینی
United States of America
۲۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
همیشه سخنران!! خوبی بوده است...جمع کردن همه نیروهای انقلاب؟!! اگر احمدی نژاد این کار را نکرد هاشمی هم نخواهد کرد چنان که در همان سال های سیاه اختناق حکومت هاشمی دیدیم.
پاسخ
محمدحسینی
United States of America
۲۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
همیشه سخنران!! خوبی بوده است...جمع کردن همه نیروهای انقلاب؟!! اگر احمدی نژاد این کار را نکرد هاشمی هم نخواهد کرد چنان که در همان سال های سیاه اختناق حکومت هاشمی دیدیم.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
درود بر یگانه مجتهد سیاسی ایران زمین
پاسخ
رزمنده دفاع مقدس
United States of America
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
حضور پر صلابت یار همیشگی امام وانقلاب وامت وخارچشم نااهلان انقلاب ودشمنانملت ودین آقای رفسنجانیرا تبریک گفته وبه فضل الهی باخلق حماسه ای دیگر از جنس انقلاب اسلامی وماه خردادکه تجلی ومیراث گرانبهای اماممانهست یکباردیگر شاهدتجلی اراده ملت درمسیراراده الهی خواهیم بود. ومن الله التوفیق
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
خدا از دلت بشنوه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
اگه هاشمی میتونست تورم رو درست کنه تورم 49% دولت هشت ساله ی خودش رو درست میکرد. لطفا بدون تحقیق قضاوت نکنید
پاسخ
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
کی میشه از دست این خاندان که مردم را به تمسخر گرفتند گاهی علیه انقلاب مردم فتنه گری میکنند گاهی مردم را فهیم می نامند گاهی از بیت المال چپاول میکنند گاهی ...راحت بشیم
پاسخ
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
کی میشه از دست این خاندان که مردم را به تمسخر گرفتند گاهی علیه انقلاب مردم فتنه گری میکنند گاهی مردم را فهیم می نامند گاهی از بیت المال چپاول میکنند گاهی ...راحت بشیم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
توصیه‌های ضمنی یا مستقیم برخی مراجع عالی‌قدر و یا درخواست فضلا، علمای حوزه‌های علمیه، ائمه جمعه و جماعات، دانشگاهیان، دانشجویان، صنعتگران، تولیدکنندگان، کارگران، کشاورزان، نویسندگان، هنرمندان، ورزشکاران، صنوف مختلف، احزاب، گروه‌های متعدد و به‌ویژه خانواده‌های مکرم شهدا، ایثارگران....!!!

یعنی اینا همشون از جناب عالی که با اسرائیل سر جنگ نداری و در فتنه 88 و هتک حرمت عاشورا سکوت کرده بودیو فرزندان جناب عالی که جزء متهمین فتنه و غیره هستن درخواست کردند بیاین ؟
عجب
پاسخ
مهدي
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۲
۰
۰
سلام...
خداروشكر در دوره ي رياست جمهوري اقاي احمدي نژاد مردم اگاه شدنو بصيرت خوبي پيدا كردن..با خيلي از حقايق اشنا شدن...
از نيات افراد اگاه شدنو خيلي از شخصيت هايي كه در خفا بودنو كسي از عملكردشون اگاه نبود و ولايي بودنشون زير سوال رفت اشنا شدن...خداروشكر ديگه ديد مردم باز شده و در انتخابشون انشاالله دقت كافي رو بخرج ميدن..
پاسخ
مصطفي
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
مثل سال 84 شكست خواهد خورد اينبار در مقابل دكتر جليلي
پاسخ
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
آیا میشود کسی اهل بیت را قبول داشته باشد ولی جایگاهی که ایشان به ولی فقیه جامع الشرایط تفویض کرده اند را قبول نداشته باشد؟
پاسخ
نکته بین
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
خوب شد اومد تا ببینه دیگه بین مردم رایی نداره
پاسخ
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
باسلام احتمالا نظراتی که مد نظر شما باشد را درج میکنید بخاطر این عمل شجاعانه به شما تبریک میگویم
پاسخ
حسن
Spain
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
کسی که توان اداره بچه های خود را ندارد چگونه می تواندمدیریت برجامعه کند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
من هم به نوبه خودم آرزو میکنم که خدا ما را از تفکرات این مردخاکستری حفظ کند
پاسخ
ریزبین
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
آقای هاشمی جمله"اگر بخواهد شرایطی بوجود بیایید که بین من و رهبری حالت نزاع و اختلاف بوجود آید همه ما ضرر خواهیم کرد" دارای معانی بسیار جالبی است از جمله:
1-من از الان گفته باشم من با رهبری در مواردی دارای اختلاف هستم.
2- من از رای خودم در این اختلافات کوتاه نمی آیم.
3-این اختلافات را تا مرحله نزاع پیش میبرم.
4- رای رهبر برای من فصل الخطاب نیست.
5- براخلاف مواضع اوایل انقلا ب من به اصل ولایت فقیه معتقد نیستم. وهر جا رای من با رای ایشان اختلاف داشت حرف آخر را باید من بزنم.حتی اگر به نزاع کشیده شود!
6- آهای مردم شاهد باشید من اینها را قبلا گفته بودم.(نوار آن هم هست!!!)
7- حالا که آمدم با نظر رهبری بوده و ایشان همه این پیش شرط های مرا پذیرفته استو جای گله و شکایت باقی نمانده است.
آقای هاشمی شما در یک دوره زحمات زیادی را برای این انقلاب کشیده اید حال میخواهید ما باور کنیم که شما با رفع نقاط ضعف خویش که دردوران سازندگی داشتید و در زمان فتنه آنرا بوضوح در معرض عام وخاص قرار دادید ،به میدان آمده اید؟ آیا به اعتقاد شما قدرت اینقدر شیرین است که در سالهای آخر عمرتان(که انشاالله 120 سال باشد) دین و آخرت خود را در اختیار یک سری از اطرافیان بادمجان دور قاب چینان تان قرار دهیدتا به چوب حراج بزنند......؟
پاسخ
علی
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
لابد منظور ایشان تجربه اجرای برنامه های توسعه ی غربی بعد از جنگ و کنار گذاشتن ظرفیتهای جهادی تربیت شده در دفاع مقدس و نهاینه کردن اخلاق رفاه طلبی و ایجاد زیرساخت برای نهادینه کردن نظام سرمایه داری است!!!
پاسخ
علي
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
سلام وخسته نباشيد ، بنده هم آرزوي موفقيت وپيروزي براي جنابعالي رادارم اميدوارم پيروزباشيد .
پاسخ
ایلیا
United States of America
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
زنده باد هاشمی
پاسخ
طلبه ی معتدل
Slovenia
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
۰
۰
از بیانیه ی خوب آقای هاشمی سپاسگزاریم.

قابل توجه آقایون جبهه پایداری خوب در این

نامه جستجو کنید شاید بتوانید بوی فتنه را

استشمام نمایید...!
پاسخ
آخرین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام