فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۱۲۷۳۸
زمان انتشار: ۰۹:۵۴     ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۰

مشرق: یک شرکت آمریکایی عرضه پوشاک، در راستای مخالفت با ایران یک سری لباس‌های منقوش به «ایران آزاد» تولید و روانه بازار کرد.

این شرکت، که یک فروشنده بزرگ بین‌المللی لباس است، این نوع تی‌شرت‌ها را در مغازه‌های خود و به صورت آن‌لاین به فروش می‌رساند.
 

در وب‌گاه این شرکت، در خصوص این لباس‌ها این چنین آمده است: «اعتراضات برای آزادی ایران تا به امروز در سراسر جهان ادامه داشته است، به ویژه در لس‌آنجلس که در آن بیش از یک میلیون ایرانی آمریکایی زندگی می‌کنند. پوشاک آمریکایی دوستان بسیاری در این اجتماع دارد. مفتخریم که از آنها و مبارزات آنها برای آزادی ایران به صورت جهانی حمایت می‌کنیم».

شرکت «پوشاک آمریکایی» عمدتا برای جوانان و نوجوانان لباس عرضه کرده و در 20 کشور مختلف جهان دارای نمایندگی فروش لباس است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام