برای اهدای این جوایز، نادر کرمی، حجتالاسلام امرودی، شهرام جبارزادگان و سید هادی منتی روی سن حاضر شدند.
سازمان حمل و نقل و ترافیک جوایز خود را به برگزدگان این بخش اهدا کرد.
دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی فیلم مستند برای فیلم "این ترافیک دوست داشتنی" ساخته بیامین اثباتی
دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی فیلم کوتاه داستانی برای فیلم "باز مدرسهام دیر شد" ساخته میثم رازبانی
دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی فیلم مستند برای فیلم "قطار ثانیهها" ساخته سید محمود صادق جعفری
دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی انیمیشن برای فیلم "تصادف و توقف" ساخته علی درفشی
دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی انیمیشن برای فیلم "تهرانیها" ساخته میرامید و میرتوحید رضوی
معاونت اجتماعی شهرداری تهران دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی فیلم مستند را به فیلم "تنهایی پرهیاهو" ساخته رخساره قائم مقامی، فیلم "کانکت" به کارگردانی سیدمحمدصادق جعفری و "مرد خدا" ساخته پناه بر خدا رضایی اهدا کرد.
اما معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران جایزه بهترین کارگردانی فیلم مستند را به دو فیلم "تجدید حیات پایتخت" ساخته سعید پوراسماعیلی و "چهار سوق ادیان" به کارگردانی رضا محمدی داد.
معاونت فنی عمرانی شهرداری دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین فیلم مستند را به "برج میلاد" به کارگردانی کاوه بهرامیمقدم اهد کرد.
سیدعماد حسینی نیز جایزه بهترین کارگردانی فیلم مستند را برای فیلم "ایستگاه هشت" از معاونت خدمات شهری شهرداری دریافت کرد.
معاونت برنامهریزی شهری نیز جایزه بهترین مستند به دو فیلم "چهار سوق ادیان" به کارگردانی رضا محمدی و "تونل" ساخته وحید موسائیان اهدا کرد.
برای اهدای جوایز بخش دانشجویی عزیزالله حاجی مشهدی، احمد ضابطی جهرمی، مجید رجبیمعمار، محمود اربابی، مسعود دشتبان، امیر خوراکیان، مهدی چمران، داود رشیدی، داریوش اسدزاده، سیروس ابراهیمزاده و حمید جبلی روی سن حاضر شدند.
دیپلم افتخار و جایزه اول نقدی بخش انیمیشن به فیلم "آواز مینا" به کارگردانی مهدی آقاجانی و تهیهکنندگی سازمان میراث فرهنگی تعلق گرفت.
جوایز دوم و سوم به ترتیب به فیلم "پهلوان اکبر" به کارگردانی عاطفه یوسفی و تهیهکنندگی دانشکده صدا و سیما و "موضوعهای گمشده" ساخته امیر مهران اختصاص یافت.
دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین فیلم کوتاه داستانی به دو فیلم "بازگشت" به کارگردانی روحالله حاج اسماعیلی و "برای کار" ساخته حسین شمس و تهیهکنندگی انجمن سینمای جوان اهدا شد.
دیپلم افتخار و جایزه اول نقدی بخش مستند به فیلم "بوی آب" به کارگردانی مریم میثاقی و تهیهکنندگی دانشکده صدا و سیما داده شد.
جوایز دوم و سوم بخش مستند به ترتیب به فیلمهای "بادکنک رنگی" ساخته سیدمحمدحسین هاشمی و "منفی یک" به کارگردانی محمد فنایی اختصاص یافت.
حاشیهها
-مراسم اختتامیه با یک ساعت تاخیر برگزار شد. این تاخیر در برنامههای این چنینی بی سابقه بود.
-احسان علیخانی دلیل نبود مدیران سینمایی را حضور آنها در جشنواره فیلم کن دانست. او که بارها به این نکته اشاره کرد وقتی نام علی معلم برای حضور روی سن و به عنوان یکی از اعضای هیئت داوران را خواند، گفت: آقای معلم هم در کن حضور دارند. چقدر به این دوستان بد میگذرد!
-در بخشی از مراسم و قبل از اهدای جوایز مجری برنامه خبر از حمایت جشنواره فیلم شهر از 60 فیلم دانشجویی داد. این خبر که با واکنش دانشجویان رو به رو شد، باعث توضیحات بیشتر اربابی شد: جشنواره فیلم شهر در چهارمین دوره برگزاری خود بخش دانشگاهی را اضافه کرده است و در شش دانشگاه فیلمهای جشنواره روی پرده میروند. از میان 1000 دانشجوی متقاضی کمک هزینه ساخت فیلم به ملبغ 500 هزار تومان اهدا میشود.
-زمان اهدای جوایز بخش دانشجویی علیخانی از 10 نفر در فواصل زمانی مختلف دعوت کرد روی سن حاضر شوند. دست دادن برگزیدگان به حاضران روی سن زمان بر بود. حمید جبلی نیز که از اول روی سن بود، به علیخانی گفت: اگر یک نفر دیگر بالا بیاید صف از سن بیرون میزند.
-اواسط مراسم سالار عقیلی و گروهش سه قطعه را به صورت زنده برای حاضران اجرا کردند. یکی از این قطعات نا جاوید وطن" بود.
-افتتاحیه جشنواره فیلم شهر از معدود مراسمی بود که در آن حاضران در سالن از ابتدا تا انتها برگزیدگان را تشویق کردند.