کد خبر: ۱۲۳۳۵
زمان انتشار: ۱۱:۰۷     ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۰
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، سعيد قاضي مغربي در ديدار معاونان، مديران و رئيس پژوهشكده رويان با آيت‌الله نوري همداني اظهار داشت: جهاد دانشگاهي در تمام استان‌ها و دانشگاه‌هاي دولتي حضور فعالي دارد.
وي خاطرنشان كرد: جهاد دانشگاهي داراي 44 واحد دانشگاهي است و از يك‌هزار و 600 نفر عضو هيئت علمي و 6 هزار نفر كارشناس در حوزه‌هاي پژوهشي و فرهنگي بهره‌مند است.
معاون پژوهش و فناوري جهاد دانشگاهي تصريح كرد: مراكز اصلي جهاد دانشگاهي در دانشگاه‌ها مستقر هستند كه با ماموريت فرهنگي جذب دانشجويان و فارغ‌التحصيلان نخبه و هدايت آنها به سوي صنعت و بازار كار فعاليت مي‌كنند.
قاضي مغربي با اشاره به فعاليت‌هاي فرهنگي جهاد دانشگاهي در دانشگاه‌ها گفت: فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي در عرصه فرهنگي با همكاري بسيج دانشجويي و نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها صورت مي‌گيرد.
وي خاطرنشان كرد: ارائه آموزش‌هاي تخصصي كاربردي كه در دانشگاه‌ها نادر و مورد نياز كشور است، از ديگر فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي محسوب مي‌شود.
معاون پژوهش و فناوري جهاد دانشگاهي تصريح كرد: 400 هزار دانشجو در مقاطع و دوره‌هاي مختلف در جهاد دانشگاهي مشغول گذراندن دوره هستند.
قاضي مغربي با اشاره به ديگر نهادها و مراكز زير پوشش جهاد دانشگاهي اذعان كرد: بيش از 120 مركز تخصصي، سه پژوهشگاه و 22 پژوهشكده در زمينه‌هاي مختلف علوم انساني، فني مهندسي، كشاورزي، علوم پايه و پزشكي مشغول فعاليت هستند.
وي خاطرنشان كرد: فعاليت‌هاي پژوهشي به زمان و هزينه نياز دارند كه اين زمان و هزينه را جهاد دانشگاهي با توجه به ماموريت‌هاي خود صرف مي‌كند.
معاون پژوهش و فناوري جهاد دانشگاهي از ساخت نخستين دكل نفتي در كشور خبر داد و افزود: به واسطه مسائل تحريم در حوزه نفت جهاد دانشگاهي به عنوان راهبرد اصلي وارد صنعت نفت شده و با حمايت مسئولان پروژه‌هاي مناسبي را پيش برده است.
قاضي مغربي خاطرنشان كرد: نخستين فرستنده‌هاي راديويي و نخستين نيروگاه بادي خورشيدي از سوي جهاد دانشگاهي به بهره‌برداري رسيده است.
وي تصريح كرد: بنا داريم اين نيروگاه را براي روستاهاي با جمعيت كمتر از 20 خانوار نصب كنيم چراكه امكان برق‌رساني به اين نوع روستاها مقرون به صرفه نيست و اين نيروگاه‌ها مي‌تواند جايگزين مناسبي باشد.
معاون پژوهش و فناوري جهاد دانشگاهي با اشاره به فعاليت در عرصه گياهان دارويي اذعان كرد: نخستين قرص ژلاتيني در سه ماه آينده توليد مي‌شود و در مدت 30 سال توانستيم اين باور را ايجاد كنيم كه هر فعاليتي اراده شود به ياري خدا انجام مي‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها