به گزارش 598، خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از بی بی سی، تحقیقات جدید به عمل آمده از یک جمعیت 1.5 میلیونی در سراسر اروپا نشان داد: سوسیس، ژامبون، بیکن و سایر گوشتهای فرآوری شده به نظر میرسد که خطر مرگ زودرس را افزایش میدهد.
نتیجه این تحقیقات همچنین نشان داد رژیم غذایی حاوی گوشت فرآوری شده با بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و مرگ زودرس ارتباط دارد.
مجله BMC به نقل از پزشکان این تحقیقات نوشت: نمک و مواد شیمیایی بکارگرفته شده برای حفظ گوشت ممکن است به سلامت آسیب برساند.
این تحقیقات به طور متوسط به مدت 13 سال در 10 کشور اروپایی پی گیری شده است.
این تحقیقات نشان داد: افرادی که مقدار زیادی از گوشت فرآوری مصرف کرده بودند بیشتر احتمال داشت تا سیگار بکشید، این افراد چاق بودند و رفتارهایی را که به سلامت آسیب می رساند را نیز داشتند.
در این تحقیقات از هر 17 نفر مورد مطالعه یک نفر فوت کرد.
طی این مطالعه 12 سال و 7 ماهه، افرادی که بیش از 160 گرم از گوشت فرآوری شده در روز تقریبا دو سوسیس و یک تکه از بیکن را مصرف میکردند، نسبت به افرادی که در حدود 20 گرم از این فرآورده های گشتی مصرف میکردند 44 درصد بیشتر احتمال داشت که به مرگ زودرس دچار شوند.
طی این تحقیقات، در مجموع نزدیک به 10 هزار نفر فوت ناشی از سرطان و 5500 نفر فوت ناشی از مشکلات قلبی وجود داشت.