کد خبر: ۱۱۶۴۴۷
زمان انتشار: ۱۰:۴۶     ۰۹ اسفند ۱۳۹۱
یک مبارز بحرینی:
یک مبارز بحرینی با تاکید بر اینکه انقلاب مردم بحرین خلق الساعه نبود، گفت: قیام مردم بحرین علیه آل خلیفه از همان ابتدای حضور آن‎ها در بحرین آغاز شد چراکه رژیم آل خلیفه درصدد تغییر بافت اجتماعی و مذهبی بحرین است.

به گزارش 598، سید مرتضی علوی صبح امروز در همایش «مظلومیت مضاعف» که به منظور پاسداشت سومین سال مقاومت ملت مظلوم بحرین در محل تالار همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، در مورد چگونگی به دست گرفتن حکومت بحرین و کنترل آن توسط اقلیت آل خلیفه اظهار کرد: رژیم آل خلیفه قبیله بسیار منفوری است که اصالت آن‌ها از کویت بوده و بعد از مدتی که در قطر و چند کشور دیگر بودند به بحرین آمده و حکومت را در دست گرفتند.

وی افزود: آن‌ها از همان ابتدا حملات و تهاجمات خود را علیه روستاهای شیعه‌نشین جزیره ستره بحرین آغاز کرده و پس از آن نیز به دیگر مناطق شیعه نشین یورش بردند؛ آل خلیفه نه تنها به دنبال نابودی شیعه بلکه به دنبال تکه تکه شدن این کشور نیز بود.

این مبارز و فعال سیاسی بحرینی خاطرنشان کرد: همین حملات و تهاجمات سبب شد که بسیاری از مردم بحرین به مناطق جنوبی ایران، شرق عربستان و یا کشور عراق مهاجرت کنند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه انقلاب مردم بحرین خلق الساعه نبود، اذعان داشت: انتفاضه‌های بسیاری در تاریخ بحرین اتفاق افتاده است؛ از همان ابتدای حکومت آل خلیفه ملت بحرین مقاومت خود را آغاز کردند.

وی با اشاره به انتفاضه‌‍‌های ملت مظلوم بحرین در سال‌های 1920، 1936، 1956 و 1965 علیه رژیم آل خلیفه گفت: استعمارگران انگلیس در سال 1970 در زمان خروج از بحرین خطاب به ملت ما گفتند که باید مردم تنها به دو راهکار رای دهند که یکی پیوستن به ایران و دیگری مستقل شدن کشور به همراه حاکمیت آل خلیفه بود.

علوی ادامه داد: در همین راستا پادشاه وقت این کشور در همان سال به حوزه علمیه نجف رفت و با آیت الله سید محسن حکیم دیدار کرد و تعهد داد که در صورت حاکمیت آل خلیفه، تمام حقوق شیعیان بحرین را بدهد؛ این درحالی است که پس از گذشت پنج سال، اوضاع بحرین به همان وضع قبل تبدیل شد و پادشاه وقت تمام وعده‎های خود را زیر پا گذاشت و حتی پس از آن قانون شکنجه و بازداشت مبارزین را در بحرین به تصویب رساند.

وی یادآور شد: در سال 2001 پادشاه فوت کرد و پسر وی به حاکمیت رسید که در همین راستا در 14 فوریه همان سال میثاق ملی مبنی بر پرداخت تمام حقوق شیعیان بحرین از سوی حکومت در کشور به امضا رسید ولی باز هم بعد از یک سال این پادشاه پیمان خود را با ملت بحرین زیر پا گذاشت.

این فعال سیاسی بحرینی در ادامه با اشاره به دستگیری و بازداشت بسیاری از علمای دینی و مبارزان و فعالان سیاسی در سال 2010 توسط رژیم آل خلیفه اظهار کرد: در این مدت رژیم آل خلیفه درصدد تغییر بافت اجتماعی و مذهبی بحرین بود، به گونه‎ای که تعداد زیادی از تندروهای سلفی و وهابی را وارد کشور کرده و به آن‎ها تابعیت بحرینی داد.

علوی در خاتمه با اشاره به نقش زنان در انتفاضه‎های بحرین گفت: حضور زنان در قیام‎های بحرین بسیار چشمگیر بوده و مشارکت آن‎ها نسبت به مردان پررنگ‎تر و جدی تر بوده است؛ زنان همواره مردان را در تمام تظاهرات و اتفاقات همراهی کردند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها