
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
محمد سلیمانی وزیر دولت نهم و عضو شواری مرکزی جبهه پایداری درحاشیه مراسم تشییع آیتالله خوشوقت در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، درباره مهمترین ویژگیهای اخلاقی آیتالله خوشوقت اظهار داشت: ایشان یک عالم وارسته بود که صداقت و ولایتپذیری در ایشان تجلی داشت.
سلیمانی با بیان اینکه آیتالله خوشوقت فقط مطیع مقام معظم رهبری بودند و توصیه ایشان به سیاسیون نیز اطاعت از رهبری بود خاطر نشان کرد: هیئت دولت نهم چند بار در منزل ایشان حضور یافت و در آن جلسات تکیه کلام ایشان همواره خدمت به مردم بود.
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه آیتالله خوشوقت همواره مسائل را بسیار ساده بیان می کردند افزود: ایشان تاکید داشتند که در عین اطاعت از رهبری باید واجبات را انجام دهیم و از گناه بپرهیزیم.
وی با اشاره به عضویت ایشان در شورای فقهی جبهه پایداری تصریح کرد: ایشان بر صمیمیت و رفاقت افراد تاکید داشتند و بیشترین تکیه ایشان صادق بودن، عدم خودنمایی و مقاومت بود.
سلیمانی با اشاره به خاطرهای از این عالم ربانی گفت: ایشان به اعضای جبهه پایداری به مزاح میفرمودند که شما پای دار هستید و در واقع منظورشان مقاومت در راه انقلاب بود