وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۱۱۵۱۳۴
زمان انتشار: ۲۳:۰۶     ۰۲ اسفند ۱۳۹۱
لیگ برتر - حرفهای طولانی امیر قلعه نویی و مجتبی جباری در تمرینات استقلال درباره مسائل مالی نبوده است.

به گزارش 598 به نقل از خبرآنلاین ؛ بعد از حرفهای طولانی قلعه نویی و مجتبی جباری در تمرین استقلال که باعث شد شماره 8 آبی ها یک تمرین تیمی را از دست بدهد ، بسیاری از رسانه ها درباره نارضایتی مجتبی جباری نوشتند. ناراحتی از برگشت خوردن چک هایش . در پی انتشار این گزارش در خبرآنلاین ؛ مسئولان باشگاه استقلال در تماسی برگشت خوردن چک های مجتبی را تکذیب کردندو تاکید داشتند مجتبی به دلیل مشکلات مالی در تمرین با سرمربی حرف نزده و بحث این دو فنی بوده است.

این بحث فنی البته بر سر نوع چمن کمپ شادروان حجازی بوده. چمنی که نیاز به دوره استراحت دارد و به دلیل تمرینات تیم ، سفت شده است. مجتبی هم که ترس از مصدومیت مجدد در تمرینات تیمش را دارد از سرمربی تیم خواسته فکری به حال زمین کند. خواسته ای که خیل زود در دستور کار قرار گرفته و استقلال بزودی تمریناتش را به یکی از دو زمین شماره 2 آزادی یا خیریه عمل منتقل می کند تا چمن کمپ باز ترمیم شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام