کد خبر: ۱۰۹۴۸۸
زمان انتشار: ۱۲:۵۴     ۰۷ بهمن ۱۳۹۱
یکی از مسؤولان هر از گاهی انگاره‌هایی را مطرح می‌کند که اگر چه هرگز واقعیت ندارد اما بلافاصله به رمز ضدانقلابیون داخلی و خارجی مبدل شده و تا مدت‌ها به تیتر یک اخبار جریان‌های خاص تبدیل می‌شود.

به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری فارس، یکی از مسؤولان هر از گاهی انگاره‌هایی را مطرح می‌کند که اگر چه هرگز واقعیت ندارد اما بلافاصله به رمز ضدانقلابیون داخلی و خارجی مبدل شده و تا مدت‌ها به تیتر یک اخبار جریان‌های خاص تبدیل می‌شود.

سال ۷۶ و در آستانه برگزاری هفتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، همین شخص که خود بالاترین مسؤول برگزاری انتخابات بود، در خطبه‌های نماز جمعه از احتمال بروز تخلفات گسترده در انتخابات برای تغییر نتیجه آن، خبر داده و نسبت به این موضوع هشدار داد. سال ۸۴ نیز مدعی تخلف تأثیرگذار در انتخابات ریاست جمهوری آن سال شد، چرا که خودش بازنده شده بود. سال ۸۷ نیز به فاصله ۷ ماه مانده به برگزاری انتخابات خرداد ۸۸، از اینکه از رأی مردم به خوبی محافظت نشود، ابراز نگرانی کرد: «مردم اگر احساس کنند رأی‌شان جور دیگری خوانده می‌شود و تأثیرگذار نیست ... حضورشان ضعیف می‌شود.»

وی در ادامه با راهنمایی کسانی که خود مدعی بود در انتخابات مجلس ششم رأیش را نخوانده‌اند، لیدر تشکیل «کمیته صیانت از آرا» شد؛ کمیته‌ای که قصد داشت با شبهه‌افکنی در انتخابات، نتیجه آن را که مطابق نظرسنجی‌های خودشان با شکست آنها همراه بود زیر سؤال برده و اغتشاشگری‌شان را توجیه کند.

با برگزاری انتخابات تاریخی و بی‌نظیر ۸۸ که بزرگ‌ترین و پرشکوه‌ترین انتخابات کشور بود و بسیاری از رکوردها را جابه‌جا کرد، پیچیده‌ترین فتنه‌ها که نقشه‌های ۲۰ساله برای‌شان کشیده شده بود، رخ نمود.

آمریکا، انگلیس و اسرائیل به عنوان اربابان ضدانقلاب، این بار با طراحی و اجرای نقشه‌ای دقیق و پیچیده، نیروهایی که سابقه مسؤولیت‌های بالا در نظام را داشتند، با ضدانقلاب، تروریست‌های منافق، سلطنت‌طلبان، محاربان، بهائیان و در یک کلام تمام زخم‌خوردگان انقلاب اسلامی پیوند زده و همه را در جبهه‌ای شیطانی در برابر نظام اسلامی قرار دادند. در فتنه ۸۸ آن شد که همه می‌دانند؛ فتنه‌ای که اتاق فرمانش، کمیته صیانت از آرا و رمز آن «تقلب» بود.

اینک اما در آستانه انتخاباتی دیگر و با شکست پروژه تقلب و اثبات دروغین بودن این ادعا، سرویس‌های بیگانه پروژه جدیدی را تعریف کرده‌اند: «انتخابات آزاد»!

این بار، جریان فتنه با ائتلاف با جریان انحراف، شعار انتخابات آزاد را مطرح کرده‌ است. انتخابات جمهوری اسلامی که همیشه آزاد بوده و هر کس صلاحیت حضور و در معرض انتخاب مردم قرار گرفتن را داشته از سوی شورای نگهبان تأیید شده است؛ پس چرا برخی که خود حداقل نیمی از انتخابات را برگزار کرده‌اند، چنین شبهه‌ای را وارد می‌کنند؟

کسانی هستند که معتقدند موسوی و کروبی، جزو سران فتنه نیستند. متأسفانه برخی از این افراد در اردوگاه اصولگرایی هم حضور دارند! به نظر می‌رسد این افراد به همراه طیفی از سران فتنه که معتقدند نظام حتی باید از موسوی و کروبی دلجویی کند(!) می‌خواهند فضای جامعه را به سمتی ببرند که امثال نخست‌وزیر همواره مستعفی و فرد ساده‌لوح هم با آن حجم ارتکاب جنایت در فتنه ۸۸ تأیید صلاحیت شوند! جریان انحراف نیز برای تداوم حضور در قدرت بر طبل انتخابات آزاد می‌کوبد.

در بستر «انتخابات آزاد» منافع فتنه و انحراف به هم می‌رسد و از این رو، آنها بر سر این عبارت اتفاق نظر دارند و ائتلاف هم می‌کنند.

می‌توان دریافت کسانی که روی عبارت «انتخابات آزاد» تمرکز کرده‌اند، پس از آنکه در انتخابات ۸۸، صلاحیت اجرایی وزارت کشور را زیر سؤال برده و آن را، ناجوانمردانه متهم به انجام تقلب کردند، این بار قصد دارند پیشاپیش، شورای نگهبان را در مظان اتهام جلوگیری از انتخابات آزادانه قرار دهند. در حقیقت طراحان و مجریان بحث انتخابات آزاد اگر در فتنه ۸۸ آشوبگری را «پس از برگزاری انتخابات» کلید زدند، این بار می‌خواهند پس از رد صلاحیت افراد مورد نظرشان که حتی خود نیز می‌دانند مطابق مبانی قانونی جمهوری اسلامی، فاقد صلاحیت‌های ریاست جمهوری هستند، «پیش از برگزاری انتخابات» فتنه به پا کنند تا به زعم خود شورای نگهبان و در واقعیت ماجرا، نظام اسلامی را تحت فشار قرار داده و آن را مجبور به تمکین از خواسته‌های غیرقانونی‌شان کنند.

با توجه به هشدار بهنگام حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر حکیم انقلاب اسلامی، باید امت حزب‌الله و علاقه‌مندان بصیر سربلندی ایران اسلامی، گوش به فرمان حضرت معظم‌له، سناریوی فتنه ۹۲ را با دقت و ظرافت در نطفه خفه کرده و آن را خنثی کنند؛ ان‌شاءالله.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها