کد خبر: ۱۰۹۴۶
زمان انتشار: ۱۲:۵۸     ۲۲ فروردين ۱۳۹۰
معاون وزیر نفت با اشاره به آمادگی شرکتهای گاز استانی و ادارات گاز برای بازبینی مجدد قبوض گاز مشترکان خانگی از صدور سومین قبض هدفمند گاز خبر داد.

جواد اوجی در گفتگو با مهر با اشاره به کاهش مصرف گاز طبیعی در بخشهای خانگی، تجاری و صنایع غیر عمده از ابتدای فروردین ماه سالجاری تاکنون، گفت: در این مدت به طور متوسط روزانه ۲۰۴ میلیون متر مکعب گاز در این بخشها مصرف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود پنج درصد کاهش یافته است.

مدیر عامل شرکت ملی گاز در خصوص انتقاد برخی از مشترکان نسبت به بار مالی قبوض گاز طبیعی، گفت: در حال حاضر تمامی مشترکان گاز خانگی که نسبت به بار مالی قبوض گاز ابهام و یا اعتراض دارند می توانند به ادارات و شرکتهای گاز استانی سراسر کشور مراجعه کنند.

معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه بررسی های انجام شده نشان می دهد که تاکنون خطای انسانی در محاسبه گازبهای مشترکان خانگی هیچ تاثیری نداشته است، اظهار داشت: برای بررسی مجدد گازبهای مشترکان خانگی کارگروه‌های ویژه ای در سطح گازهای استانی و ادارات گاز تشکیل شده است.

این عضو ستاد تدابیر ویژه اقتصادی وزارت نفت با اعلام اینکه هم اکنون صدور سومین قبض گاز با تعرفه های هدفمند در حال توزیع است، یادآور شد: با توجه به افزایش درجه هوا در ماههای پیش روی میزان مصرف و به تبع آن حجم بار مالی قبوض گاز به میزان قابل توجه ای کاهش می یابد.

وی با بیان اینکه مطابق با آمارهای بدست آمده در دی ماه حجم بار مالی ۸۳ درصد قبوض گاز مشترکان کمتر از ۴۰ هزار تومان بوده است، افزود: بهمن ماه سال گذشته هم حدود ۸۷ درصد بار مالی قبوض گاز کمتر از ۴۰ هزار تومان محاسبه شده است.

اوجی در پایان خواستار رعایت الگوهای مصرف گاز توسط مشترکان بخش خانگی شد و خاطر نشان کرد: با کاهش مصرف گاز امکان توسعه شبکه گازی شهری و روستایی در سطح کشور بیش از گذشته فراهم خواهد شد.

به گزارش مهر، در سه ماهه نخست اجرای قانون هدفمندی یارانه ها به طور متوسط روزانه بیش از ۵۰۷ میلیون متر مکعب گاز طبیعی در بخشهای مختلف مصرف شده است، در این مدت در بخشهای خانگی، تجاری، جایگاههای سی ان جی و صنایع غیر عمده ۳۶۸ میلیون متر مکعب گاز مورد استفاده قرار گرفته است.

در این مدت متوسط مصرف گاز در صنایع را روزانه ۸۰ میلیون متر مکعب و در بخش نیروگاهها به طور میانگین روزانه ۶۰ میلیون متر مکعب گاز بوده است.

براساس آمارهای وزارت نفت از ابتدای اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تاکنون هزینه گازبهای ۳۶ درصد مصرف کنندگان زیر ۱۰ هزار تومان، ۶۱ درصد مصرف کنندگان زیر ۲۰ هزار تومان، ۷۵ درصد مشترکان زیر ۳۰ هزار تومان، ۸۴ درصد مشترکان زیر ۴۰ هزار تومان، ۸۹ درصد مشترکان زیر ۵۰ هزار تومان بوده است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها