
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش خبرگزاری فارس از دورود، محمد مایلیکهن پس از شکست تیمش مقابل فجر سپاسی، گفت: امروز بازیکنان ما بسیار بد بازی کردند و غیبت دو بازیکن گهر یعنی شهرام مهربان (دروازهبان) و ساشا کلونیجا در باخت امروز ما بیتأثیر نبود. اتفاقات چند روز گذشته و تغییر مدیر عامل و رفتن آیتاللهزاده در روحیه تیم گهر بسیار تأثیرگذار بود.
وی در ادامه با اشاره به داوری ضعیف این دیدار، اظهار داشت: داوری در این بازی نامتعادل و ضعیف بود و حتی کمک داورها با داور هماهنگ نبودند. اشتباه داور در یک صحنه مشکوک به پنالتی، باعث عصبانیت بازیکنان ما شد.
مایلیکهن افزود: باید از تمام تماشاگران دورودی عذرخواهی کنم، چرا که امروز با این باخت شرمنده این همه ابراز محبت تماشاگران دورودی شدم. امیدوارم وضعیت مالکیت گهر سر و سامان بگیرد تا ما بدانیم طرف حسابمان کیست، هر چند آمدن هدایتی قطعی شده، اما باید گفت بازیکنان ما تاکنون 30 درصد از قراردادهای خود را دریافت کردهاند.