إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۱۰۸۱۳
زمان انتشار: ۱۳:۱۱     ۱۸ فروردين ۱۳۹۰
بازیکنان بحرینی که در میدان لولو منامه به جمع معترضین پیوسته بودند، بازداشت شدند.


  برنا به نقل ازشبکه خبری العالم نوشت:
 
باشگاه " الاهلی" بحرین قرارداد دو بازیکن خود به نامهای " علاء حبیل" و" محمد حبیل" را که در میدان لولو در کنار مردم تظاهرات کننده بر علیه خاندان آل خلیفه شعار داده بودند، لغو کرد.

این دو بازیکن که در تیم ملی بحرین بازی می کنند از بازیکنان کلیدی محسوب می شوند و در جام ملتهای آسیا در سال 2004 نقش بسزایی در موفقیت تیمشان داشتند.

اخراج دو بازیکن تیم ملی بحرین درحالی صورت می گیرد که یک بازیکن تیم ملی بستکبال این کشور به نام " محمد حسن الدرازی" نیز به دلایل مشابه بازداشت شده است.

ادرازی که یکی از بهترین بازیکنان تیم بسکتبال " المنامه" به شما رمی آید، از جمله ورزشکاران معترض به سیاست های تبعیض آمیز حکومت بحرین است.

گفتنی است که دو باشگاه " المحرق" و " الرفاع" نیزقرارداد بازیکنانی که درمیدان لولو منامه به جمع تظاهرات کنندگان پیوسته بودند، لغو کرده و احتمال بازداشت این بازیکنان این دو تیم نیز زیاد است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام