کد خبر: ۱۰۶۹۵۰
زمان انتشار: ۱۸:۳۶     ۲۶ دی ۱۳۹۱
فیلم «آرگو» به انداز‌ه‌ای تاریخ را تحریف کرده است که به گفته مجله آمریکایی ویک» نه تنها از سوی جمهوری اسلامی ایران که حتی از جانب مخالفان ایران و برخی سلطنت‌طلب‌ها، نیز با اعتراض روبرو شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، مجله آمریکایی «ویک» در گزارشی تحت عنوان «ایران» به فکر بازسازی فیلم «آرگو»ست، به مرور انعکاس‌هایی که این فیلم در بر داشته است، پرداخت.
 
در این گزارش آمده است: در حالیکه برگزارکنندگان جوایز «گلدن گلوب» برترین جایزه این دوره از رقابت‌ها را به فیلم «بن افلک» اعطاء کرده‌اند؛ اکنون ایران می‌خواهد از قافله عقب نماند و نام خود را نیز در این میان به ثبت رساند.
 
هالیوود عاشق «آرگو»ست، روایت «بن افلک» از واقعه گروگانگیری سال‌های 1979_1981 در ایران: این فیلم که برای هفت جایزه اسکار نامزد شده بود، اکنون نیز برنده جایزه بهترین فیلم از گلدن گلوب و جایزه فیلم منتخب 2012 از انجمن منتقدان شده است. 
 
این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران کوچکترین رغبتی به فیلم «افلک» نشان نداده است. 
 
«محمد حسینی»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، «آرگو» را یک عمل توهین‌آمیز با اهداف شیطانی نامیده و نمایش این فیلم را در ایران ممنوع اعلام کرده است.
 
هفته گذشته «عطاءالله سلمانیان»، کارگردان ایرانی نیز اعلام کرد که در پاسخ به فیلم «آرگو» در حال نوشتن و ساختن یک فیلم سینمایی است.
 
«کنث تیلور»، سفیر کانادایی که در فیلم «آرگو» نیز به تصویر کشیده شده، به نیویورک تایمز گفت: نمی‌دانم که ایرانیان دقیقا با فیلم آرگو چه مشکلی دارند؟
 
این درحالی است که برخی از رسانه‌های ایران درتحلیل «آرگو» نوشته‌اند: این یک فیلم آمریکایی، ایران هراسانه است که در آن ایرانیان را افرادی بیش از حد احساساتی، غیرمنطقی، دیوانه و شیطانی نشان داده و در مقابل ماموران سیا را قهرمانانی وطن‌دوست معرفی می‌کند.
 
مجله «ویک» در ادامه این گزارش می‌افزاید: شاید آنچه که ایرانیان را برآن داشته تا «آرگو» را باسازی کنند، گفتگوی «باربارا سالیوان»، کارشناس مسائل ایران با روزنامه «یو‌اس‌ای تودی» باشد.
 
«سالیوان» به این روزنامه گفت: فیلم «آرگو»، ایرانیانی که حادثه گروگانگیری را فراموش کرده بودند، برآشفت.
 
بنابراین گزارش، فیلم «آرگو»  به اندازه ای  تاریخ را تحریف کرده است که نه تنها از سوی جمهوری اسلامی ایران که حتی از جانب مخالفان ایران و برخی سلطنت‌طلب‌ها، نیز با عکس‌العمل منفی روبرو بوده است .
 
سلطنت‌طلب‌ها بر این عقیده‌اند که «افلک» در «آرگو» تصویری تک بعدی از ایران پیش از انقلاب نشان داده و «محمد رضا شاه» را نیز در قالب یک کاریکاتور، دست‌نشانده شرور غربی‌ها معرفی کرده است.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، به نظر می‌رسد «آرگو»، روایتی تاریخی که نه دوستداران رژیم جمهوری اسلامی ایران، نه انقلابیون و نه سلطنت‌طلب‌ها، هیچکدام آن را قبول ندارند، یک تحریف تاریخی دیگر از نوع هالیوودی باشد که اکنون مورد توجه جشنواره‌های غربی قرار گرفته باشد.
 
شاید این‌بار دشمن ناخواسته به نفعمان عمل کرده باشد، آرگو، در حقیقت تلنگری بر خاطرات و اعتقادات انقلابی‌امان است؛ شاید این فیلم تذکری باشد برای اهالی سینمای ایران که به این راحتی تاریخ خود را به دست فراموشی نسپارند که امروز هالیوود اولین روایتگر حادثه‌ای به مهمی واقعه 13 آبان برای نسل جدید ما باشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها