
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با آغاز دور سوم سفر استانی رئیس جمهور و هیئت دولت به استان کرمانشاه، شماری از اعضای دولت از چهارشنبه هفده فروردین سال جاری با سفر به شهرهای مختلف این استان ضمن بررسی روند پیشرفت مصوبات دور اول و دوم سفر های استانی دولت نهم و دهم مشکلات، کمبودها و راههای تسریع در روند اجرای مصوبات را در مناطق مختلف پیگیری خواهند کرد.
همچنین افتتاح پروژه ها و طرح های عمرانی استان کرمانشاه از دیگر برنامه های سفر اعضای هیئت دولت به شهرستان های این استان است، ضمن اینکه هیئت وزیران با سفر به شهرهای مختلف استان کرمانشاه در جلسات شورای اداری این شهرستانها نیز حضور خواهند یافت.