وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۰۳۹۱۱
زمان انتشار: ۱۰:۴۲     ۱۱ دی ۱۳۹۱
رییس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بسیج برای مقابله با فتنه‌های آینده باید دشمن شناسی، موقع شناسی و بصیرت را در خود تقویت کند.
به گزارش 598 به نقل از گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرلشکر بسیجی حسن فیروزآبادی گفت: نقش مردم در دفع فتنه 88 نقش اول بوده و بسیج شجره طیبه مردمی است که در این پیروزی نقش محوری ایفا کرد.
 
وی در پاسخ به سوالی درباره وظیفه بسیج برای مقابله با فتنه های آینده تصریح کرد: بسیج بایستی دشمن شناسی خود را تقویت کرده و موقع شناس و با بصیرت باشد.
 
رییس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: بسیج باید خطوط اعلام شده توسط حضرت امام خامنه‌ای عزیز را برای خود ملکه کند و هر گاه یک دقیقه انحراف از خط ولایت پیدا شد با آن مقابله کند، ابتدا با امر به معروف و دوستی و ملاطفت، بعد با نهی از منکر و دوستی و ملاطفت و بعد در آنجایی که لازم است تحت کنترل یگان های مختلفی که از سلسله مراتب فرماندهی دستور می گیرند وارد عمل شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام