آغاز پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی
آغاز پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی
پرداخت معوقات افزایش حقوق سالانه و مرحله سوم متناسب‌سازی اردیبهشت ۱۴۰۵ برای بیش از ۵ میلیون بازنشسته آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری ۵۹۸، پرداخت معوقات مابه‌التفاوت افزایش حقوق سالیانه و مرحله سوم متناسب‌سازی مربوط به اردیبهشت ۱۴۰۵ برای بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر، از روز چهارشنبه ششم آبان‌ آغاز شده است.

این پرداخت‌ها از عصر چهارشنبه ششم آبان در بانک رفاه کارگران شروع خواهد شد و به تدریج و مستمراً طبق حروف الفبا تا پایان روز شنبه تکمیل می‌شود.

 

همچنین پرداختی مستمری‌بگیرانی که حقوق خود را از سایر بانک‌های عامل (به جز بانک رفاه) دریافت می‌کنند از صبح چهارشنبه آغاز شده است.

معوقات مابه‌التفاوت افزایش حقوق سالیانه و مرحله سوم متناسب‌سازی مربوط به فروردین ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری‌بگیران نیز در شهریورماه پرداخت شد.

با توجه به شرایط شبکه بانکی کشور، از بازنشستگان و مستمری‌بگیران گرامی خواهشمندیم در صورت عدم دریافت پیامک بانکی، موجودی حساب خود را بررسی نمایند.